Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Het werkgebied van ContourdeTwern

Binnen Alphen en Chaam, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Udenhout, Boxtel, Dongen, Dordrecht, Gilze en Rijen, Goirle, Riel, Heusden, Hilvarenbeek, Krimpen aan den IJssel, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk verzorgen we samen met 500 medewerkers en 5000 vrijwilligers het sociaal werk.

Je ziet ons terug in maatschappelijke projecten in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligersondersteuning, AutoMaatje, buurtbemiddeling, mantelzorgondersteuning, jongerenwerk, formulieren- en financiële hulp, Home-Start, informele zorg en Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg.  

Wil je weten waar je terecht kunt voor welke activiteiten en diensten? Of wil je meer lezen over de impact die we afgelopen jaar maakten?

ContourdeTwern is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is verplicht de gegevens op de ANBI-pagina te publiceren.

Merken binnen ContourdeTwern-groep

In sommige gemeenten zijn we actief in een samenwerkingsverband. Hieronder vind je deze merken.

R-Newt

R-Newt is er voor jongeren, kids en organisaties. R-Newt helpt talenten ontwikkelen, is actief en aanwezig in de wereld van jongeren en kinderen en pakt problemen preventief aan. Zo helpen we mee aan meer veiligheid op straat. R-Newt Kids is onze aanpak voor kinderen en hun ouders.

Buurtwerk Dordrecht

In Dordrecht voeren wij het sociaal werk uit onder de naam Buurtwerk Dordrecht. Onze Buurtwerkers staan altijd open voor een gesprek en jouw vragen. Bijvoorbeeld als je wel wat ondersteuning kunt gebruiken, maar ook als je een leuk initiatief in gedachten hebt. Daarnaast kun je bij ons terecht met vragen over vrijwilligerswerk, hulp in het overzicht krijgen van je financiën en zorgen over eenzaamheid. Je vindt Buurtwerk Dordrecht op allerlei plekken in Dordrecht, van Krispijn tot Wielwijk.

Bijeen Heusden

Bijeen is het netwerk van partijen dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt die nodig is. Het netwerk van Bijeen bestaat onder meer uit gemeente Heusden, ContourdeTwern, MEE Plus Brabant Noord, Farent, en GGD Hart voor Brabant. Bijeen is er voor vrijwilligerswerk en -ondersteuning, jeugdhulp, maatschappelijk werk, activiteiten om eenzaamheid te bestrijden en nog veel meer.

KrimpenWijzer

ContourdeTwern is sinds 2014 verantwoordelijk voor onder meer vrijwilligerswerk, formulierenhulp, maatjesprojecten en ander welzijnswerk, onder de vlag KrimpenWijzer. KrimpenWijzer is er voor de inwoners van Krimpen aan den IJssel en hun mantelzorgers. Je kunt bij KrimpenWijzer terecht voor vragen en ondersteuning op het gebied van welzijn, zorg, opvoeden en opgroeien.

ContourdeTwern in jouw buurt