Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Medewerkers 

Het ContourdeTwern-collectief bestaat uit verschillende teams en lokale samenwerkingsverbanden in de welzijnssector. Wij staan allemaal voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Ons werk raakt het hart van de samenleving. Samen met de mensen in de buurt en andere organisaties werken onze professionals aan kracht en perspectief, bieden we hoop en bouwen we bruggen.

Dagelijks werken bevlogen medewerkers aan en in ContourdeTwern. Om jouw enthousiasme te ondersteunen bieden we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Zoals scholing, coaching, online opleidingsaanbod en een bijdrage aan jouw sportabonnement.

Bezoek onze vacature-site werkvoorjou.nl en vind jouw nieuwe baan!

TIP: maak een job alert aan, zodat je jouw droomvacature niet kunt missen!

Stagiairs

ContourdeTwern is een erkend leerbedrijf en haalt graag gemotiveerde stagiairs in huis. Zij brengen recente kennis in en hebben een actuele kijk op het werk. Ook de assistentie in de uitvoering is belangrijk.

Bij ContourdeTwern zijn in alle lagen van de organisatie stageplaatsen. Stagebegeleiders zien erop toe dat de taken aansluiten bij jouw interesses, jouw mogelijkheden en opleiding. Ben jij op zoek naar een toffe stage? Bezoek dan onze pagina met stageplaatsen.

De beste werkplek is hier

Onze medewerkers beoordelen ons al jaren met het keurmerk voor beste werkgever; we zijn dan ook met trots Worldclass Workplace (voorheen ‘Beste werkgever). Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten.

We scoren vooral hoog op bevlogenheid, professionaliteit, vakmanschap en plezier in het werk. En we hebben een groot sociaal hart!