Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Kinderen en jongeren

R-Newt is daar waar jongeren, kids en hun ouders zijn. Op straat, op scholen, in jongerencentra, thuis en online. R-Newt begrijpt de leefwereld van jongeren en kids en sluit daarop aan.

Lees meer over onze aanpak voor jongerenwerk.

Hulp bij opvoeden

In verschillende buurten bieden we ondersteuning bij uitdagingen in huis. We luisteren naar je en als het nodig is verwijzen we je door naar behulpzame partners. 

Klik hieronder voor ons aanbod.

Thema nieuws

Mitch is jonge mantelzorger

Veel jonge mantelzorgers kunnen niet onbezorgd kind of jongere zijn. Door de zorgtaken blijft er minder tijd over voor schoolwerk en vrienden. En door stress en onzekerheid kunnen ze zélf kampen met psychische of fysieke klachten. Zoals bij Mitch van den Broek (24).

‘Ik heb nu meer rust in mijn lijf’ 

Na een moeilijke periode met zorgen en verdriet heeft Twan het moeilijk. Het wijkcentrum werd voor hem een tweede thuis. Wil je weten hoe? Lees meer!

Dankbaar voor het lintje, maar ze zien liever de lach 

Het lijkt wel alsof ze in een film terecht zijn gekomen. Zoveel aandacht, zoveel attenties, zoveel lieve berichten ook. Maar…

Uitgelicht

“Er zijn geen moeilijke kinderen, kinderen hebben het moeilijk. Het gedrag is een spiegel van de situatie waar ze in zitten.”