Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

R-Newt is er voor jongeren, kids, ouders en organisaties

R-Newt is het jongeren- en kidswerk van ContourdeTwern. Wij zijn daar waar jongeren, kids en hun ouders zijn. Op straat, op scholen, in jongerencentra, thuis en online. R-Newt begrijpt de leefwereld van jongeren en kids en sluit daarop aan. Je vindt ons in Tilburg, Dordrecht, Boxtel, Hilvarenbeek, Dongen, Heusden, Gilze en Rijen, Udenhout, Berkel-Enschot en Loon op Zand.

Jongerenwerk R-Newt
Als R-Newt focussen we op talenten en op wat goed gaat. We volgen jongeren in hun omgeving en stimuleren zelfontplooiing. We zijn er voor toffe activiteiten en veiligheid, maar net zo goed voor een luisterend oor wanneer een jongere vastloopt. Ook online.

R-Newt Kids
Krachtige ouders, krachtige kids, dat is het motto van R-Newt Kids. R-Newt Kids-medewerkers zijn daar waar gezinnen zijn en vinden niks belangrijker dan kinderen laten opgroeien in een veilige omgeving waarin kinderen zichzelf mogen zijn. Je vindt ons in de wijk, thuis en op school.

R-Newt Training & Advies
Jongerenwerk is een vak dat vraagt om vakmanschap en expertise. Onze jongerenwerkers beschikken over die expertise en dragen via Training & Advies graag kennis over. Dit kan door middel van trainingen of een adviesgesprek, maar ook door onze unieke vakopleiding jongerenwerk, een meerdaagse opleiding voor alle jongerenwerkers én sociaal werkers in Nederland.

R-Newt@school
Scholen zijn een belangrijke vindplaats van onze jongerenwerkers. In de klas zijn we er om maatschappelijke thema’s aan de kaak te stellen, op het schoolplein zijn we present voor een praatje of luisterend oor. Omdat we aansluiten bij de leefwereld van scholieren, kunnen we een band opbouwen.

Deel deze pagina