Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

ContourdeTwern is de beste werkgever in de branche Zorg en Welzijn

Onderzoeksbureau Effectory deed organisatiebreed een medewerkersonderzoek waarin medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. We hebben de benchmarks op het gebied van werkgeverschap, eNPS, ondersteuning en betrokkenheid ruimschoots overtroffen! Door onze medewerkers is ContourdeTwern beoordeeld als branchewinnaar op het gebied van goed werkgeverschap. Eerder dit jaar werd ContourdeTwern al beloond met het label ‘World-class Workplace’.

De World-class Workplace-award verdien je wanneer je werkplek een ruime voldoende scoort op vele facetten. Maar: hoe ziet deze werkplek er eigenlijk precies uit?

Bij ContourdeTwern is dit niet met één locatie te duiden. Wij zijn namelijk overal! Tijd dus voor een ode aan de buurt. Want deze veelzijdige plekken zorgen ervoor dat wij elke dag fluitend naar ons werk gaan.

Wil jij aan de slag bij ContourdeTwern?

Wil jij aan de slag bij een van de merken van ContourdeTwern? Bekijk dan onze vacatures, want wij hebben werk voor jou!

Onze collega’s aan het woord


Fatima Elabbassi | sociaal werker

Door zelf haar talenten te ontwikkelen , haar zelfbewustzijn te vergroten en haar fysieke en mentale gezondheid te werken, kan ze ook de vrouwen uit de wijk helpen om zichzelf te ontwikkelen.


Jacoline Pijl | buurtondersteuner

Als tiener wilde ze graag psycholoog worden. Want: dan kon ze mensen helpen. Maar toen wist ze nog niet wat ze nu weet over community building en positieve gezondheid.

Meer ervaringsverhalen van collega’s die dagelijks impact maken lees je hier.

Vind jouw nieuwe betekenisvolle baan

Wil jij werken voor de mensen in de buurt? Impact maken op iemands leven? Kom dan werken voor Frans, Ivy en Tuncer.

Zij kunnen jouw hulp gebruiken. Jouw blik, jouw sociale en verbindende kwaliteiten. Zij hebben werk voor jou!

Thema nieuws

Effectory roept ContourdeTwern uit tot branchewinnaar Zorg en Welzijn World-class Workplace

Onderzoeksbureau Effectory heeft het ContourdeTwern uitgeroepen tot branchewinnaar op het gebied van goed werkgeverschap. Eerder dit jaar werd ContourdeTwern al…