Werken & leren Over werken en leren bij ons

ContourdeTwern is een organisatie voor maatschappelijke diensten en vrijwilligerswerk. We bieden een inspirerende werkomgeving; kwaliteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, zolang dit de mensen voor en met wie je werkt maar ten goede komt.
Spreekt jou dit aan en wil je 'met mensen werken'? Dan past ContourdeTwern bij jou. Je kunt bij ons als medewerker maar ook als stagiair of vrijwilliger aan de slag.

Medewerkers

ContourdeTwern biedt goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Die zijn vastgelegd in de Personeelsregelingen. Hierin staan afspraken over Arbeidsvoorwaarden, Ontwikkeling medewerkers, Stagebeleid, Werktijden & Verlof, Ziekteverzuimbeleid, Medezeggenschap, enzovoort. Als we vacatures hebben, vind je ze hier: Personeelsvacatures. Op dit moment geen vacatures? Kijk snel weer.

Stagiairs

ContourdeTwern is een erkend leerbedrijf en haalt graag gemotiveerde stagiairs in huis. Zij brengen recente kennis in en hebben een actuele kijk op het werk. Ook de assistentie in de uitvoering is belangrijk.
Bij ContourdeTwern zijn in alle lagen van de organisatie stageplaatsen. Stagebegeleiders zien erop toe dat de taken aansluiten bij jouw interesses, jouw mogelijkheden en opleiding. Hier staan de stagevacatures.

Vrijwilligers

Alles wat we bij ContourdeTwern doen, doen we samen met actieve burgers en vrijwilligers. Ook voor hen zijn de zaken goed geregeld en vastgelegd. Klik hier voor het handboek voor vrijwilligers.
Link naar de vrijwilligersvacatures bij ContourdeTwern.