Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Bij ons mag jij verhalen vertellen!

in overleg 12-16 uur, Tilburg

Voor het team Vrijwilligers Tilburg zoeken wij een creatieve, initiatiefrijke stagiair(e) die van aanpakken weet. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, sociaal is, een goede dosis humor heeft en van nature nieuwsgierig is. Je studeert communicatie, journalistiek multimedia design of een soortgelijke opleiding op mbo of hbo-niveau. Affiniteit met vrijwilligerswerk is een pre, interesse hierin een must.

Lees verder

Op zoek naar een sociale communicatiestage?

in overleg 24-32 uur, Tilburg

Voor de afdeling Communicatie & Marketing (C&M) zoeken wij een energieke, initiatiefrijke meewerkstagiair(e) die van aanpakken weet. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, sociaal is, een goede dosis humor heeft en van nature nieuwsgierig is. Je zit in het tweede of derde jaar van de studie communicatie, multimedia design of een soortgelijke opleiding op hbo-niveau. Affiniteit met sociaal werk is een pre, interesse hierin een must.

Lees verder

Op zoek naar een ‘Wereld’-stage bij Switch?

September 2020 In overleg, minimaal 20 uur, Tilburg

Switch stimuleert mensen om een bijdrage te leveren aan een duurzame en rechtvaardige wereld. Hier én daar, nu én in de toekomst. Voor het ontwikkelen, plannen en uitvoeren van onze projecten zoekt Switch een enthousiaste stagiair (m/v) met minimaal HBO niveau. Stage is eventueel in combinatie met sociaal-cultureel werk in de wijk.

Lees verder

Stage combinatie van sport/bewegen en sociaal/jongerenwerker

2020 / 2021 16 uur of in overleg, Loon op Zand

Leg jij gemakkelijk contact met anderen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken? Ben je goed in het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten o.a. op het gebied van sport en bewegen? En vind je dit ook leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team ContourdeTwern Loon op Zand is namelijk op zoek naar een spontane stagiair(e) die van aanpakken weet! Je werkt actief mee aan het opzetten en ondersteunen van verschillende activiteiten voor de jongeren in Loon op Zand.

Lees verder

Enthousiaste HBO Stagiair(e) Jongerenwerk gezocht

september 2020 16-32 uur, Dongen

Werk jij graag met jongeren, vind je het tof om jongeren in hun kracht te zetten, hun talenten met hen te ontwikkelen en hun leefomgeving positief met ze in te richten. Dan is een stage als jongerenwerker misschien wel iets voor jou. 

Lees verder