Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Enthousiaste HBO Stagiair(e) Jongerenwerk gezocht

september 2020 16-32 uur, Dongen

Werk jij graag met jongeren, vind je het tof om jongeren in hun kracht te zetten, hun talenten met hen te ontwikkelen en hun leefomgeving positief met ze in te richten. Dan is een stage als jongerenwerker misschien wel iets voor jou. 

Lees verder

Stage Steunpunt Mantelzorg

schooljaar 2020-2021 in overleg, Boxtel Lees verder

Stage bij Team Oisterwijk

schooljaar 2020-2021 in overleg, Oisterwijk | Moergestel Lees verder

Social Work gezocht

september 2020 minimaal 16-32 uur, Dongen

Leg jij gemakkelijk contact met anderen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken in de wijken?   Wil je meedenken met het team en onze vrijwilligers over nieuwe activiteiten in Dongen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team ContourdeTwern Dongen is namelijk op zoek naar een spontane stagiair(e) die van aanpakken weet! Je trekt met ons  wekelijks de wijk in om contact te leggen met de mensen uit Dongen, S-Gravenmoer,  Vaart en klein Dongen. Tevens werk je actief mee aan het opzetten en ondersteunen van verschillende activiteiten voor de Dongenaren.

Lees verder

Buro Nieuwkomers

schooljaar 2020-2021 in overleg, Boxtel

Je komt net in een nieuw land, je krijgt een huis aangeboden in Boxtel en moet dan gaan integreren. Daar heb je natuurlijk hulp bij nodig. Deze hulp biedt Buro Nieuwkomers aan statushouders.

Ga jij helpen om de statushouders in Boxtel binnen een jaar zelfstandig mee te laten doen in de Boxtelse maatschappij? Geen zorgen, dit doe je samen met collega’s en onder begeleiding van je stagebegeleider.

Lees verder