Ruimteverhuur In Tilburg

In de Tilburgse wijkaccommodaties kun je via ContourdeTwern ruimte huren voor vergaderingen, activiteiten, lezingen, cursussen en werkplekken. Ook 's avonds of in het weekend! De afmetingen en de aanwezige faciliteiten zijn per locatie verschillend. Er is dus altijd wel een locatie te vinden die past. Je kunt een ruimte huren voor zowel eenmalige als langlopende activiteiten. Verhuur per uur is mogelijk en we hanteren commerciële en niet-commerciële tarieven. We verhuren geen ruimtes voor particuliere feesten en partijen.

Alle locaties hebben gratis Wi-Fi. Ook kun je laptops, beamers, geluidsinstallaties, tv's, microfoons en flipovers huren. Uiteraard kun je koffie of thee bestellen, maar ook gebak, lunches of buffetten. Klik op onderstaande locaties voor alle mogelijkheden. Wil je dat wij voor jou een geschikte locatie zoeken? Mail dan naar ruimteverhuur@contourdetwern.nl

Ook als zzp'er kun je gebruikmaken van het wijkcentrum. Je kunt werken in de ontmoetingsruimtes en er zijn vergaderruimtes en Wi-Fi. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Geen geld, wel een tegenprestatie
Je kunt de ruimtes in het wijkcentrum ook gebruiken zonder daarvoor te betalen. ContourdeTwern vraagt dan wel een tegenprestatie: inzet voor het wijkcentrum of de wijk. Denk aan bar- en buffetwerkzaamheden, het organiseren van activiteiten of het helpen van andere wijkbewoners (ook buiten het gebouw). Ideeën hiervoor zijn van harte welkom.

Compleet overzicht ruimteverhuur

Tilburg 3 West

Het Kruispunt, 't Sant

Tilburg Noord

De Symfonie, De Ypelaer

Tilburg Oud-Noord

De Baselaer, De Poorten, Het Spoor

Tilburg R-Newt Jongerenwerk

V39