Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Ga jij aan de slag vanuit MFA De Poorten?

1 februari 2018 (tot 1 februari 2019) 32 uur per week, Tilburg Oud Noord

Zoek jij een uitdagende stageplek? Ben jij creatief, denk je out of the box en neem je graag initiatief? Dan zoeken wij jou! 

Lees verder

Kom jij ons team versterken?

ingangsdatum: flexibel, maar kan per direct uren: in overleg (minimaal 8 uur per week), Tilburg Zuid

Zie jij de uitdaging van present werken zitten? Leg jij van nature gemakkelijk contact met mensen? Werk jij graag samen met professionals van andere organisaties en lijkt netwerken jou interessant en leerzaam?

In team Zuid zijn wij op zoek naar een gedreven assistent sociaal werker die aan de slag gaat binnen het domein samenlevingsopbouw en bewoners-/vrijwilligersondersteuning.

Lees verder

R-Newt Online zoekt Social Media Creator

Per direct In overleg, R-Newt Tilburg

 R-Newt Online is op zoek naar een Social Media Creator (MBO/HBO) die ons team in Tilburg kan komen versterken. We zijn op zoek naar een stagiair(e) of een vrijwilliger.

Lees verder

Een sportieve stage in Loon op Zand

september 2017 16 uur per week of in overleg, Loon op Zand

Wij zoeken een student die een leuke, uitdagende en leerzame stage zoekt op het gebied van sport en bewegen. Vind jij het leuk om door het organiseren en uitvoeren van bestaande en nieuwe beweegactiviteiten voor jong en oud een bijdrage te leveren aan Beweeg je Fit in de gemeente Loon op Zand? Lees dan snel verder!

Lees verder

Energieke HBO-stagiair(e) Evenementen & Communicatie

zo snel mogelijk 24-32 , Dongen

Wij zoeken een evenementen-organisator met kennis van PR en communicatie én affiniteit met de jongerencultuur. Voel jij je aangesproken? Lees dan vooral verder!

Lees verder