Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Kom jij ons team versterken?

September / oktober 24-32 uur per week (jaarstage), Tilburg Zuid

Zie jij de uitdaging van present werken zitten? Leg jij van nature gemakkelijk contact met mensen? Werk jij graag samen met professionals van andere organisaties en lijkt netwerken jou interessant en leerzaam?

In team Zuid zijn wij op zoek naar een gedreven assistent sociaal werker die aan de slag gaat binnen het domein samenlevingsopbouw en bewoners-/vrijwilligersondersteuning.

Lees verder

Onderzoek naar gevolgen van de vergrijzing

zo spoedig mogelijk in overleg, Berkel-Enschot | Udenhout

Ben jij nieuwsgierig en kun jij erachter komen wat er nodig is voor ouderen in Berkel-Enschot en Udenhout? Dan is deze stage en/of afstudeeropdracht echt iets voor jou!

Lees verder

Diverse stages in het sociaal werk

september 2017 16 tot 32 uur per week, Waalwijk

Ben jij creatief in het zoeken van oplossingen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken? Wil jij meedenken met het team en vind jij ook dat kwetsbaarheid normaal moet zijn? Dan zoeken wij jou! Je kunt bij ons competenties verwerven die bij jouw opleiding passen. Stagetaken stellen we in onderling overleg vast.

Lees verder

R-Newt Online zoekt Social Media Creator

Per direct In overleg, R-Newt Tilburg

 R-Newt Online is op zoek naar een Social Media Creator (MBO/HBO) die ons team in Tilburg kan komen versterken. We zijn op zoek naar een stagiair(e) of een vrijwilliger.

Lees verder

Een sportieve stage in Loon op Zand

september 2017 16 uur per week of in overleg, Loon op Zand

Wij zoeken een student die een leuke, uitdagende en leerzame stage zoekt op het gebied van sport en bewegen. Vind jij het leuk om door het organiseren en uitvoeren van bestaande en nieuwe beweegactiviteiten voor jong en oud een bijdrage te leveren aan Beweeg je Fit in de gemeente Loon op Zand? Lees dan snel verder!

Lees verder