Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Kom jij ons team versterken?

September / oktober 24-32 uur per week (jaarstage), Tilburg Zuid Oost, Tilburg Zuid West

Zie jij de uitdaging van present werken zitten? Leg jij van nature gemakkelijk contact met mensen? Werk jij graag samen met professionals van andere organisaties en lijkt netwerken jou interessant en leerzaam?

In team Zuid zijn wij op zoek naar een gedreven assistent sociaal werker die aan de slag gaat binnen het domein samenlevingsopbouw en bewoners-/vrijwilligersondersteuning.

Lees verder

Wil jij kinderen begeleiden bij leuke lesprograma's?

1 september Voorkeur 24 of 32 uur. Minder uren in overleg, Tilburg Noord

Voor SLB zij we op zoek naar studenten die affiniteit hebben met een jonge doelgroep ( 0-12 jaar), die graag voor een groep staan en basiskennis bezitten van rekenen en taal met een achtergrond in pedagogiek.

Lees verder

Veelzijdige stage waarbij ontmoeting centraal staat

september minimaal 24 uur, Tilburg Noord

Heb jij interesse in een veelzijdige stage? Een stage met daarin verschillende activiteiten waar ontmoeting, contact met anderen en educatie centraal staan.

Lees verder

Onderzoek naar gevolgen van de vergrijzing

zo spoedig mogelijk in overleg, Berkel-Enschot | Udenhout

Ben jij nieuwsgierig en kun jij erachter komen wat er nodig is voor ouderen in Berkel-Enschot en Udenhout? Dan is deze stage en/of afstudeeropdracht echt iets voor jou!

Lees verder

Kom jij bij ons secretariele ervaring opdoen?

september 8 - 24 uur, Tilburg 3 West

 Voor MFA het Kruispunt zijn we op zoek naar een stagiaire die de receptie wil bemannen en ondersteunende taken naar het team wil uitvoeren.

Lees verder