Vacatures personeel Bekijk hier alle vacatures

Zakelijk leider (30-36 uur per week)

Ben jij gastvrij, een verbinder en ondernemend? ContourdeTwern Heusden

O3 is een samenwerkingsverband van diverse organisaties in het sociaal domein. In Heusden vormen ContourdeTwern, MEE Brabant-Noord, Farent en GGD Hart voor Brabant de O3-partijen die één sub-sidieafspraak hebben met de gemeente Heusden.

Lees verder

Sociaal werker (32 – 36 uur per week)

Heb jij oog en oor voor vragen en talenten in Oisterwijk? ContourdeTwern Oisterwijk

In Oisterwijk zoeken we een ervaren en verbindende sociaal werker die de behoeftes van de Oisterwijkse burger in kaart weet te brengen. Je werkt samen met bewoners aan een wijk waarin iedereen mee kan doen. Heb jij oog en oor voor vragen en talenten? En weet jij mensen op een professionele manier te verbinden en te ondersteunen? Wie weet ben jij de sociaal werker die wij zoeken.

Lees verder

Werkmeester leer-werkplekken (22 uur per week)

Ben jij die verbindende werkmeester leer-werkplekken die wij zoeken in Tilburg? ContourdeTwern Tilburg Noord

Zie jij het talent van mensen en ben je goed in coaching on the job? Dan is deze functie iets voor jou! We runnen het wijkcentrum als leer-werkbedrijf en jij bent hierin de spil die alles met elkaar verbindt. Je maakt deel uit van het facilitair team, werkt als beheerder en coördineert de leer-werkplekken. Deze plekken bevinden zich in eerste instantie binnen het wijkcentrum en/of sociaal werk. Hierdoor heb je zowel interne als externe contacten met diverse afdelingen en netwerkpartners.

Lees verder

Sociaal werker (36 uur per week)

Ben jij die ervaren verbinder die aan de slag wil in Waalwijk? ContourdeTwern Waalwijk

In Waalwijk werkt het team van ContourdeTwern met veel passie en expertise aan thema’s als langer zelfstandig functioneren, armoede en eenzaamheid. Deze onderwerpen vormen de basis voor het uitvoeringsplan. Binnen dit gebied en in het team is veel ruimte voor inbreng van je eigen visie en innovatieve ideeën en de uitwerking hiervan.

Lees verder