Vacatures personeel Bekijk hier alle vacatures

Word jij de coordinator van Taalhuis Dongen?

Coordinator Taalhuis Dongen (10 uur per week) ContourdeTwern Dongen

Ben jij ondernemend en communicatief sterk? Kun je goed plannen en organiseren, samenwerken en verbinden? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zoeken namelijk een coördinator voor het Taalhuis Dongen. Het is een functie voor 10 uur per week.

Lees verder

Ben jij de enthousiaste beheerder die wij zoeken voor wijkcentrum Koningshaven?

Beheerder wijkcentrum Koningshaven (36 uur per week) ContourdeTwern Tilburg Zuid

Wijkcentrum Koningshaven is al enige tijd op weg naar een coöperatie waarin zowel de Wijkraad, de betrokken vrijwilligers en ContourdeTwern gelijke partners zullen worden. Op 1 januari zal deze coöperatie als zelfstandige onderneming werkelijkheid zijn. Voor wijkcentrum Koningshaven zijn wij op zoek naar een enthousiaste beheerder voor 36 uur per week.

Lees verder

Sociaal werker, ondersteuner werkgroep WOS (32 uur per week)

Ben jij onze nieuwe sociaal werker voor de Werkgroep Opvang Statushouder in Goirle/Riel? ContourdeTwern Goirle, Riel

Werkgroep Opvang Statushouders In Goirle/Riel is de Werkgroep Opvang Statushouders (WOS) meebepalend voor de uitvoering van de opdracht van de gemeente Goirle/Riel. De gedachte? Niemand kan nieuwkomers beter welkom heten da de eigen inwoner van Goirle en Riel. Zij onderhouden immers samen het lokale netwerk waar het meedoen betreft; of het nu om sport, cultuur of werk gaat. Deze werkgroep bestaat uit ongeveer 35 vrijwilligers.

Lees verder

Coordinator ontmoetingskamer voor 8 uur per week

ContourdeTwern Tilburg West / Reeshof

Heb jij hart voor ouderen en werk je graag met vrijwilligers? Reageer dan op deze vacature van het samenwerkingsproject Ontmoetingskamer!

Lees verder