Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Buro Sociaal Raadslieden

schooljaar 2020-2021 in overleg, Boxtel

Ben jij die juridische duizendpoot die de burgers van Boxtel wil ondersteunen bij eenvoudige en complexe casussen binnen het Buro Sociaal Raadslieden? En ben jij niet bang voor het uitzoekwerk dat hierbij komt kijken, dan zijn wij in Boxtel op zoek naar jou.

Lees verder

Stage bij R-Newt Kids | Jongerenwerk: MATTIE

1 februari 2020 (later kan ook) 10-32 uur, Tilburg 3 West, Tilburg Zuid

Iedere leerling in het basis- en voortgezet onderwijs is gebaat bij een prettige en veilige schoolperiode. Een prettige en soepele overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer deze schoolperiode en overgang positief verlopen, heeft dat direct invloed op de schoolprestaties en het ontwikkelen van de School Skillz (studieloopbaancompetenties).  

Het Mattie-project richt zich op het verbeteren van de overgangsfase tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Daarbij heeft het project ook als doel om intrinsieke motivatie bij jongeren voor onderwijs te verhogen en om belangrijke componenten rondom studieloopbaan te versterken (bijv. sociale vaardigheden en inzicht in leerstijl en –proces). 

Lees verder

Stage bij R-Newt Kids

1 februari 2020 (later mag ook) 16-32, Tilburg Noord

Werk jij graag met kinderen van 0-12 jaar en hun ouders? Durf jij echt contact te maken en kun jij verder kijken dan een eerste indruk? Heb je affiniteit met cultuur, religie en verschillende leefstijlen? In Tilburg Noord bieden we een veelzijdige stage in een levendige wijk met vele uitdagingen rondom armoede, taal, participatie, burgerschap en ouderbetrokkenheid. Een wijk waar mensen elkaar ontmoeten, waar organisaties veel samenwerken, waar veel wordt georganiseerd, waar extra geld naartoe gaat vanuit de gemeente, maar ook een wijk waar nog niet iedereen zijn plekje of elkaar kan vinden. En daar zijn wij voor. Nooit alleen!

Lees verder

Stagiaire Sociaal (Cultureel) Werk voor het organiseren en begeleiden van activiteiten.

Per februari 2020 voor één jaar 16 uur, Waalwijk

Ben jij de stagiaire die nieuwsgierig is naar anderen? Ben je goed in omgang met mensen? Bij ContourdeTwern kan je vaardigheden opdoen hoe je activiteiten kan organiseren en wat belangrijk is in groepsprocessen. 

Lees verder

Stagiair sociaal werker in de wijk met o.a. uitvoering in opvoedondersteuning

Per februari 2020 voor minimaal één jaar 28-32 uur, Waalwijk

Ben jij de sociaal werker die nieuwsgierig is naar anderen en het leuk vindt om individuele vraagstukken te verbinden tot een mooi ontmoetingsmoment? Bij ContourdeTwern kan je jezelf ontwikkelen tot de verbinder van verschillende mensen en activiteiten, zodat iedereen een kans heeft om (opnieuw) mee te doen in de maatschappij. Wij zijn er voor jong en oud en ondersteunen daarbij ieder individu die opgroeit en zich ontwikkelt in deze maatschappij. Samen ben je sterker en nooit alleen!

Lees verder