Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Stagiair(e) communicatie R-Newt

in overleg in overleg, Tilburg, Dordrecht

Ben jij een energieke student communicatie of journalistiek en wil jij een bijdrage leveren aan het jongerenwerk in Tilburg en Dordrecht? Dan zit je bij R-Newt (onderdeel van ContourdeTwern) goed! Het communicatieteam van R-Newt is per direct op zoek naar een stagiair die ons wil ondersteunen bij het creeren van communicatie-uitingen om onze doelgroep (jongeren) te bereiken. Door het maken van blogs, vlogs, video’s, nieuwsberichtjes… anything! Bij R-Newt is veel mogelijk en staan we open voor jouw creatieve uitspattingen. 

Lees verder

Zoek jij uitdaging in het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling?

september 2020 5 uur per week (eventueel aan te vullen met nadere opdracht), Tilburg Zuid

Wil jij kinderen uit een multiculturele focuswijk helpen in hun ontwikkeling met leuke uitdagende activiteiten? Meld je dan voor deze stage waarin je veel zelfstandig aan de slag gaat, samen met andere stagiaires.
Wij bieden je met regelmaat ondersteuning in je (praktijk)leerproces.

Lees verder

Kom jij team Zuid als stagiair versterken?

september 2020 minimaal 16 uur, Tilburg Zuid

Team Zuid heeft diverse stageplaatsen beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in het nieuwe schooljaar. Je werkgebied wordt Trouwlaan/Uitvindersbuurt en Oerle.

Lees verder

Wil jij als stagiair een duo vormen met de buurtondersteuner?

per direct 32 uur, Tilburg Zuid

Als stagiair van de buurtondersteuner in Tilburg-Zuid vorm je een duo met de buurtondersteuner. Je bent present aanwezig in de wijk en begeleidt en ondersteunt bewoners en vrijwilligers en burgerinitiatieven.

Lees verder

Energieke social work-stagiair jongerenwerk R-Newt

vanaf februari 2020 16-32 uur per week, Dongen

In Dongen zoeken wij een energieke en enthousiaste social work-stagiair die affiniteit heeft met jongeren en de jongerencultuur. 

Lees verder