Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Stage Steunpunt Mantelzorg

schooljaar 2020-2021 in overleg, Boxtel Lees verder

Social Work gezocht

september 2020 minimaal 16-32 uur, Dongen

Leg jij gemakkelijk contact met anderen? Vind je het leuk om met verschillende doelgroepen te werken in de wijken?   Wil je meedenken met het team en onze vrijwilligers over nieuwe activiteiten in Dongen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team ContourdeTwern Dongen is namelijk op zoek naar een spontane stagiair(e) die van aanpakken weet! Je trekt met ons  wekelijks de wijk in om contact te leggen met de mensen uit Dongen, S-Gravenmoer,  Vaart en klein Dongen. Tevens werk je actief mee aan het opzetten en ondersteunen van verschillende activiteiten voor de Dongenaren.

Lees verder

Buro Sociaal Raadslieden

schooljaar 2020-2021 in overleg, Boxtel

Ben jij die juridische duizendpoot die de burgers van Boxtel wil ondersteunen bij eenvoudige en complexe casussen binnen het Buro Sociaal Raadslieden? En ben jij niet bang voor het uitzoekwerk dat hierbij komt kijken, dan zijn wij in Boxtel op zoek naar jou.

Lees verder

Stage bij R-Newt Kids | Jongerenwerk: MATTIE

1 februari 2020 (later kan ook) 10-32 uur, Tilburg 3 West, Tilburg Zuid

Iedere leerling in het basis- en voortgezet onderwijs is gebaat bij een prettige en veilige schoolperiode. Een prettige en soepele overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer deze schoolperiode en overgang positief verlopen, heeft dat direct invloed op de schoolprestaties en het ontwikkelen van de School Skillz (studieloopbaancompetenties).  

Het Mattie-project richt zich op het verbeteren van de overgangsfase tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Daarbij heeft het project ook als doel om intrinsieke motivatie bij jongeren voor onderwijs te verhogen en om belangrijke componenten rondom studieloopbaan te versterken (bijv. sociale vaardigheden en inzicht in leerstijl en –proces). 

Lees verder

Stage bij R-Newt Kids

1 februari 2020 (later mag ook) 16-32, Tilburg Noord

Werk jij graag met kinderen van 0-12 jaar en hun ouders? Durf jij echt contact te maken en kun jij verder kijken dan een eerste indruk? Heb je affiniteit met cultuur, religie en verschillende leefstijlen? In Tilburg Noord bieden we een veelzijdige stage in een levendige wijk met vele uitdagingen rondom armoede, taal, participatie, burgerschap en ouderbetrokkenheid. Een wijk waar mensen elkaar ontmoeten, waar organisaties veel samenwerken, waar veel wordt georganiseerd, waar extra geld naartoe gaat vanuit de gemeente, maar ook een wijk waar nog niet iedereen zijn plekje of elkaar kan vinden. En daar zijn wij voor. Nooit alleen!

Lees verder