Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Hulp bij Medische kosten

Heeft u binnenkort dringende medische kosten? Maar kunt u deze eigenlijk niet betalen? Misschien kan het TOF (het Tilburgs Ondersteuningsfonds) u helpen.

Maatwerkoplossing Hoge Energierekening

De energieprijzen stijgen sterk en snel. Dat merk je in je portemonnee. De maatwerkoplossing Hoge energierekening is ervoor als inwoners financieel in de knel komen door hogere energiekosten.

Donatie

Wil jij een donatie doen voor mede-Tilburgers die door een te kleine beurs in de problemen komen?

Ondersteuningsfonds

Het Ondersteuningsfonds verleent tijdelijke en gerichte financiële ondersteuning. Een financiële bijdrage uit het Ondersteuningsfonds maakt het noodzakelijke verschil in de financiële situatie van een inwoner, zorgt voor een ‘zachte landing’ of voorkomt het ontstaan van grotere financiële problemen.

Over Stichting Ondersteuningsfonds 

Het TOF is er voor inwoners van de gemeente Tilburg die door onverwachte maar noodzakelijke kosten in de financiële problemen komen en daardoor onder de armoedegrens leven of dreigen te komen.

Woonlastencompensatie

De woonlastencompensatie is voor inwoners van de gemeente Tilburg waarvan het inkomen op orde is, maar de huur toch te hoog is in vergelijking met het inkomen. De woonlastencompensatie is er om tijdelijk te hoge woonlasten te compenseren, niet om een huurschuld mee af te lossen.

Aanvraagformulier

Wil je direct naar het aanvraagformulier van het ondersteuningsfonds, hoge energierekening of woonlastencompensatie? Vul dan je gegevens in.

Quiet Tilburg gaat in gesprek met TOF over de pilot Hulp bij Medische Kosten. Bekijk de video!

Ondersteuningsfonds Nieuws

Actie Hoge Energierekening verlengd tot 31 augustus 2024

TOF ontvangt een donatiecheque van 4.500 euro van de studenten van de Universiteit van Tilburg

Studenten UvT verrassen TOF met donatie

TOF ontvangt een donatiecheque van 4.500 euro van de studenten van de Universiteit van Tilburg

Books4life doneert aan Tof

Onder grote belangstelling van de vrijwilligers van Book4Life zijn op zaterdag 18 maart in de LocHal de jaarlijkse Book4Life donaties uitgereikt.

Contact

Contactgegevens voor hulpverleners | Stichting Ondersteuningsfonds is per e-mail bereikbaar. Als je als hulpverlener ons telefonisch wilt spreken, stuur ons dan een email, dan bellen wij je terug.  

E-mail adres voor ingediende aanvragen en indienen van facturen: aanvragen@ondersteuningsfondstilburg.nl 

E-mailadres voor algemene vragen: ondersteuningsfonds@contourdetwern.nl  
Contactgegevens inwoners | Wil je als inwoner meer weten over Stichting Ondersteuningsfonds? Neem dan contact op met het AdviesPunt 013 549 86 46 of adviespunt@contourdetwern.nl