Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Maatwerkoplossing Hoge Energierekening

De energieprijzen stijgen sterk en snel. Dat merk je in je portemonnee. De maatwerkoplossing Hoge energierekening is ervoor als inwoners financieel in de knel komen door hogere energiekosten.

Donatieacties

Wil jij een donatie doen voor mede-Tilburgers die door hun hoge energierekening in de problemen komen?

Ondersteuningsfonds

Het Ondersteuningsfonds verleent tijdelijke en gerichte financiële ondersteuning. Een financiële bijdrage uit het Ondersteuningsfonds maakt het noodzakelijke verschil in de financiële situatie van een inwoner, zorgt voor een ‘zachte landing’ of voorkomt het ontstaan van grotere financiële problemen.

Over Stichting Ondersteuningsfonds 

Het TOF is er voor inwoners van de gemeente Tilburg die door onverwachte maar noodzakelijke kosten in de financiële problemen komen en daardoor onder de armoedegrens leven of dreigen te komen.

Woonlastencompensatie

De woonlastencompensatie is voor inwoners van de gemeente Tilburg waarvan het inkomen op orde is, maar de huur toch te hoog is in vergelijking met het inkomen. De woonlastencompensatie is er om tijdelijk te hoge woonlasten te compenseren, niet om een huurschuld mee af te lossen.

Aanvraagformulier

Wil je direct naar het aanvraagformulier van het ondersteuningsfonds, hoge energierekening of woonlastencompensatie? Vul dan je gegevens in.

Contact

Contactgegevens voor hulpverleners | Stichting Ondersteuningsfonds is per e-mail bereikbaar. Als je als hulpverlener ons telefonisch wilt spreken, stuur ons dan een email, dan bellen wij je terug.  

E-mail adres voor ingediende aanvragen en indienen van facturen: aanvragen@ondersteuningsfondstilburg.nl 

E-mailadres voor algemene vragen: ondersteuningsfonds@contourdetwern.nl  
Contactgegevens inwoners | Wil je als inwoner meer weten over Stichting Ondersteuningsfonds? Neem dan contact op met het AdviesPunt 013 549 86 46 of adviespunt@contourdetwern.nl