Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Resto VanHarte in Heyhoef

17 september 2019

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent een nieuwe vestiging in Tilburg. Net als in de andere locaties in Tilburg gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe restaurant zit in wijkcentrum Heyhoef.
Lees verder

INZET078!: waar staan we?

30 juli 2019

ContourdeTwern werkt in Dordrecht op vrijwilligersvlak binnen organisatienetwerk INZET078!, een initiatief van ContourdeTwern, Vivenz, MEE Plus, de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en MBO Drechtsteden.
Lees verder

ContourdeTwern Haaren

25 juli 2019

Voor inwoners in Haaren, Esch en Helvoirt zijn wij op Facebook actief onder de naam 'Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren'. Op deze pagina delen we nieuwtjes met betrekking tot vrijwilligerswerk in de gemeente Haaren. Maar natuurlijk doen wij als organisatie veel meer dan dat. Om die reden hebben we de naam van de Facebookpagina veranderd in 'ContourdeTwern gemeente Haaren'.
Lees verder

Dagje thuis voor ouderen

16 juli 2019

Voor ouderen die wat afleiding en gezelschap kunnen gebruiken start in Haaren binnenkort een wekelijks Dagje Thuis in gemeenschapshuis Den Domp.

Dagje Thuis richt zich op zelfstandig wonende ouderen met bijvoorbeeld lichamelijke of geheugenproblemen en die behoefte hebben aan wat gezelschap. De gedachte is de deelnemers een steuntje in de rug te bieden.
Lees verder

Dorp met mogelijkheden

08 juli 2019

Bewoners van Oudheusden kunnen altijd een beroep doen op het Sociaal Wijkteam. Deze denkt bij problemen graag mee over mogelijke oplossingen. Vaak gaat het om individuele situaties. Van wonen, ondersteuning bij zorg, tot overlast aan toe. Ook bewoners die vragen hebben over de ontwikkeling van hun kinderen zijn van harte welkom.
Lees verder