Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Overdracht Taalhulp

04 maart 2020

In verband met het Coronavirus gaan onze activiteiten | lessen tot 6 april NIET door.

ContourdeTwern heeft het Taalmaatjesproject overgedragen aan Taalhuis Boxtel. Het ontbreekt de welzijnsinstelling aan voldoende middelen om de één-op-één taalondersteuning voor nieuwkomers nog langer naar behoren uit te voeren.
Lees verder

Programma Langer Thuis

03 maart 2020

Er komen steeds meer ouderen en deze ouderen worden steeds ouder. Daarnaast zien we dat vanaf de jaren 60 ouderen langer thuis blijven wonen. Een relevante vraag is dus hoe we er samen voor kunnen zorgen dat ouderen prettig ouder worden in hun eigen omgeving. Met andere woorden hoe bouwen we aan een sterke sociale basis voor ouderen? Sociale professionals Sjef van der Klein en Jenny Zwijnenburg deden hier onderzoek naar.
Lees verder

ContourdeTwern Beste Werkgever

02 maart 2020

ContourdeTwern is voor de tweede keer door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk 2019-2020.
Lees verder

Kinderboerderij

17 februari 2020

Dagje thuis bij de Kinderboerderij
U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Uw eigen zaken regelen is immers een groot goed. Maar als u ouder wordt, is het niet altijd even makkelijk om onder de mensen te blijven. Daarom is er bij de kinderboerderij iets nieuws gestart: een extra ‘dagje thuis’ bij de kinderboerderij.
De locatie is de kinderboerderij Boxtel, Apollopad 1, 5283 KE Boxtel
Lees verder

Waterschap de Dommel

10 februari 2020

Kwijtschelding Waterschap de Dommel
Op zaterdag 25 januari 2020 en 15 februari 2020 verstuurt Waterschap de Dommel de aanslagen voor de waterschapslasten. Ook voor de waterschapslasten kan kwijtschelding worden aangevraagd bij Waterschap de Dommel. Als je in aanmerking komt voor kwijtschelding, dan merk je dit in de betaling aan Brabant Water.
Lees verder