Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Flitsbezoeken aan ouderen

29 oktober 2020

Vooral in tijden van Corona ligt Eenzaamheid op de loer. In de wijk Waterhoef slaan partners en vrijwilligers de handen ineen om de inwoners van 80 jaar en ouder te bezoeken. Dit doen ze op initiatief van de gemeente Oisterwijk.
Lees verder

Loslaten is een houvast

28 oktober 2020

De mantelzorg voor Jolanda's dementerende moeder en haar vader slokt veel tijd en energie op. Met soms wat hulp en humor redt ze wel. Dat ze allebei haar ouders nog heeft ziet ze als een cadeautje.
Lees verder

Buurthuizen blijven open

21 oktober 2020

Wij(k)dienstencentra Bloemenoord & Zanddonk blijven open
De buurthuizen blijven open, maar natuurlijk wel met de nodige maatregelen. Zo houden we het voor iedereen veilig! Hieronder vind je veel gestelde vragen rondom de maatregelen in de panden. Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Neem dan contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 0416 760 160.
Lees verder

Vignet Gezonde Wijkcentra

20 oktober 2020

Onze gecertificeerde wijkcentra dragen bij aan gezonde & gelukkige Tilburgers. Begin dit jaar ontvingen alle wijkcentra van ContourdeTwern een bronzen, zilveren of gouden vignet voor de Gezonde Wijkcentra. Deze vignetten werden toegekend door Team Fit (het onderdeel van JOGG wat zich inzet voor een gezonder assortiment bij sportkantines en wijkcentra) i.s.m. het voedingscentrum. Wijkcentrum De Poorten kreeg mede dankzij de inzet van beheerder Marlies van der Linde een Zilveren Vignet toegekend.
Lees verder

Hoe gaat het met de jongeren?

19 oktober 2020

Door het coronavirus zijn jongeren eenzamer geworden, hebben het financieel zwaar, er komen zelfs steeds meer jongeren in de bijstand, in meerdere steden braken er rellen los onder jongeren en steeds meer jongeren dragen wapens. Zorg+Welzijn interviewde jongerenwerker Aldwin Larmonie van ContourdeTwern hierover.
Lees verder