Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Wijkcentrum en buurthuis dicht

01 april 2020

Al onze wijkcentra en buurthuizen zijn t/m in ieder geval 20 mei gesloten voor ontmoetingen & activiteiten. Dit in verband met de aangescherpte regels rondom het coronavirus.
Lees verder

Buurtbemiddeling

01 april 2020

Buurtbemiddeling van ContourdeTwern helpt om meer ruimte te maken voor saamhorigheid tijdens de coronacrisis. Nooit eerder was iedereen massaal zoveel thuis en daardoor dichtbij onze buren. Gelukkig zijn de meeste mensen flexibel en kunnen zich zonder moeite snel aanpassen aan deze nieuwe situatie.
Lees verder

Muziekconcerten zijn succes

26 maart 2020

Afgelopen zondag vonden de eerste muziekconcerten plaats bij zorgcentra in Tilburg. Dit was een succes! Heb jij interesse om ook een keer op te treden met een ensemble van maximaal 3 personen? Stuur dan een mail naar muziekmarathon@contourdetwern.nl.
Lees verder

Uitstel sport- en spelbus

19 maart 2020

Wij houden de adviezen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Door deze ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de sport-en spelbus dus helaas niet uitrijden zoals eerder gecommuniceerd.

Wanneer wij dit weer kunnen gaan doen, laten wij dit uiteraard weten! Houdt dus onze Facebook (ContourdeTwern Waalwijk) in de gaten voor het laatste nieuws en ook voor leuke tips die je nu wél thuis kan doen met je kinderen!
Lees verder

Nieuwe diensten ontwikkeld

19 maart 2020

ContourdeTwern en R-Newt ontwikkelen in snel tempo nieuwe diensten. De sluiting van de buurthuizen, wijkcentra en andere vaste ontmoetingsplekken vanwege het coronavirus, brengt nieuwe energie en creativiteit op gang bij ContourdeTwern en R-Newt.
Lees verder