Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Klein geluk voor de Mantelzorg

24 oktober 2020

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.
Lees verder

Buurthuizen blijven open

21 oktober 2020

Wij(k)dienstencentra Bloemenoord & Zanddonk blijven open
De buurthuizen blijven open, maar natuurlijk wel met de nodige maatregelen. Zo houden we het voor iedereen veilig! Hieronder vind je veel gestelde vragen rondom de maatregelen in de panden. Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Neem dan contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 0416 760 160.
Lees verder

Vignet Gezonde Wijkcentra

20 oktober 2020

Onze gecertificeerde wijkcentra dragen bij aan gezonde & gelukkige Tilburgers. Begin dit jaar ontvingen alle wijkcentra van ContourdeTwern een bronzen, zilveren of gouden vignet voor de Gezonde Wijkcentra. Deze vignetten werden toegekend door Team Fit (het onderdeel van JOGG wat zich inzet voor een gezonder assortiment bij sportkantines en wijkcentra) i.s.m. het voedingscentrum. Wijkcentrum De Poorten kreeg mede dankzij de inzet van beheerder Marlies van der Linde een Zilveren Vignet toegekend.
Lees verder

Samen buiten bewegen

19 oktober 2020

Houdt u ook van buiten bewegen? De frisse lucht, de wind door uw haar en de zon op uw hoofd?
Maar hoe zit het dan met regen?

Uit ervaring weten we dat de trainingen slechts twee of drie keer per jaar niet doorgaan door de regen. In de ochtend regent het toch minder dan in de rest van de dag.
Lees verder

Hoe gaat het met de jongeren?

19 oktober 2020

Door het coronavirus zijn jongeren eenzamer geworden, hebben het financieel zwaar, er komen zelfs steeds meer jongeren in de bijstand, in meerdere steden braken er rellen los onder jongeren en steeds meer jongeren dragen wapens. Zorg+Welzijn interviewde jongerenwerker Aldwin Larmonie van ContourdeTwern hierover.
Lees verder