Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Opa en oma gezocht Reeshof

25 november 2020

Twee zusjes en een broertje van 2, 4 en 6 jaar oud uit de Reeshof willen graag een opa en een oma. Met een opa en oma willen ze grapjes maken, in de speeltuin spelen, ravotten, spelletjes doen en pannenkoeken bakken.

Wilt u hun nieuwe "opa en oma" zijn? Neem dan contact op voor meer informatie en/of aanmelding. #nooitalleen
Lees verder

Mantelzorgers versterken

24 november 2020

Het is een bekend probleem: mantelzorgers die steeds over hun grens gaan en uit balans raken. De corona-maatregelen maken hulp ontvangen en tijd voor jezelf nemen lastig. Online bijeenkomsten bieden dan uitkomst!
Lees verder

Mantelzorgcompliment afhalen

23 november 2020

Een cadeautje voor u zelf!

Zorgt u intensief voor uw partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Grote kans dat u mantelzorger bent. En daar hebben wij ontzettend veel waardering voor.


Lees verder

De Heyhoef zet zich in

19 november 2020

Begin dit jaar ontvingen alle wijkcentra van ContourdeTwern een bronzen, zilveren of gouden vignet voor de Gezonde Wijkcentra. Deze vignetten werden toegekend door Team Fit (het onderdeel van Jongeren op Gezond Gewicht, JOGG) dat zich inzet voor een gezonder assortiment bij sportkantines, scholen en wijkcentra) i.s.m. het voedingscentrum. Wijkcentrum De Heyhoef kreeg mede dankzij de gezonde kantine een Zilveren Vignet toegekend.
Lees verder

Taalhuis Oisterwijk

19 november 2020

In de gemeente Oisterwijk wonen ongeveer 1100 mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven. Daardoor lopen ze tegen allerlei alledaagse dingen aan. Ongeveer tweederde van deze groep mensen is in Nederland geboren en getogen. Door allerlei verschillende redenen kunnen ze onvoldoende lezen en schrijven. Om te horen hoe dit is, heeft het Taalhuis een Taaltocht uitgezet in het centrum van Oisterwijk.
Lees verder