Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46


Vraag en aanbod
Stichtingen, verenigingen en buurtinitiatieven die een wens hebben, kunnen bij Mooi zo Goed zo aankloppen. Mooi zo Goed Zo Tilburg zo verbindt vraag en aanbod om jullie activiteiten te ondersteunen. Lokale ondernemers, fondsen en anderen die een maatschappelijke bijdrage willen leveren geven invulling aan deze vraag. Dit kan door middel van diensten, media, materialen of bijvoorbeeld financieel.

Aanbod en vraag

De deur staat ook open voor bedrijven, de gemeente en andere organisaties die hun diensten of (tweedehands) spullen in willen zetten voor een maatschappelijk doel.

Elkaar versterken


Mooi zo Goed zo verbindt daarnaast maatschappelijke organisaties, zodat die van elkaar kunnen leren en elkaar versterken. Dit alles doen we om van Tilburg een nog fijnere leefomgeving te maken.

Mooie voorbeelden van onze inzet

Een Tilburgs stel zocht een maatschappelijke bestemming voor hun vouwwagen. Daarvoor ging Mooi zo goed zo graag aan de slag. We zochten contact met Stadscamping Tilburg en Quiet. Nu biedt de vouwwagen 6x per jaar ruimte aan gezinnen die onder de armoedegrens leven. Zo kunnen zij genieten van een fijne vakantie. Lees hier meer over dit initiatief.

De Bezige Bijtjes is een burgerinitiatief waar kwetsbare ouderen bij elkaar komen en samen de dag doorbrengen. Op zo’n dag bereiden ze samen een maaltijd voor om die vervolgens samen op te eten. Ze wilden ook graag eigen gebakken frietjes eten. Voor de frituurpan die nodig was, vond Mooi zo Goed zo een sponsor in het Spiegelglasfonds 

Artikelen die overbodig zijn geworden bij bedrijven en andere organisaties, krijgen door bemiddeling van Mooi zo Goed zo een nieuwe bestemming bij stichtingen, verenigingen en buurtinitiatieven. Zij zorgen zelf voor vervoer en dat levert soms mooie plaatjes op.  

Jaaroverzicht

Hoe uitvoering wordt gegeven aan verbindingen, lees je in het jaaroverzicht van Mooi zo Goed zo 2023.

Hoofdsponsor: Koninklijke van Eerd

Contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Anuschka Polfliet, projectleider Mooi zo Goed zo. Zij vertelt graag meer over de activiteiten van Mooi zo Goed zo en de mogelijkheden voor het aansluiten bij het netwerk als maatschappelijke organisatie, (eenmalige) sponsor of ambassadeur.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Mooi zo Goed zo

Spoorlaan 444
5038 CH Tilburg

Postbus
Postbus 3078
5003 DB Tilburg