Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Bekijk hieronder onze diensten in de gemeente Loon op Zand

Hieronder een overzicht van onze activiteiten en diensten. Vind je hier niet wat je zoekt? Neem ook dan vooral even contact met ons op!

Vrijwilligerssteunpunt, Loon op Zand

Via de website www.loonopzandvoorelkaar.nl komen inwoners van Loon op Zand in contact met elkaar om hulp te vragen of te bieden.

Sociaal wijkwerk, Loon op Zand

De sociaal werkers van ContourdeTwern helpen inwoners bij vragen over hun eigen leven, maar ook bij problemen in de wijk.

Praatlessen, Kaatsheuvel

De Praatlessen in dienstencentrum De Rode Loper zijn er voor anderstaligen in Kaatsheuvel die hun Nederlands willen verbeteren.

Weet ons te vinden

Samen met de mensen in de buurt en andere organisaties zijn we altijd bij je in de buurt. Mensen kunnen veel zelf, maar is er (even) behoefte aan ondersteuning, of een zetje om een volgende stap te maken? Dan bieden wij die!

Meer weten of hulp nodig? Neem contact op. Bel naar 0416 280280 of mail naar infoloonopzand@contourdetwern.nl   En, wil je op de hoogte blijven van nieuws, ontwikkelingen en activiteiten? Volg ons dan vooral ook op Facebook

Onze locaties en ons team

De Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel is onze uitvalsbasis. Maar heel vaak kom je ons ook tegen in de wijk of daar in ontmoetingsaccommodaties zoals Buurthuis Pannehoef. We zijn het liefst daar waar de mensen komen, waar (specifieke) doelgroepen zich begeven en maatschappelijke thema’s leven.

Op onze locatie in Kaatsheuvel kun je altijd terecht tijdens openingstijden. Meer weten over onze locatie. Klik op het kaartje.

Voor algemene vragen of hulp kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen klik hier voor onze contactgegevens en bekijk hier het team

Actueel in Loon op Zand

Wil je op de hoogte blijven van nieuws, ontwikkelingen en activiteiten? Volg ons dan vooral ook op Facebook.

Ons Team

We werken met een compact team van gedreven professionals. Samen met andere organisaties, vrijwilligers en inwoners staan zijn voor je klaar. Voor specifieke vragen kun je hen uiteraard benaderen. Klik hier om de contactgegevens te bekijken.