Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Samen voor een krachtig Hilvarenbeek!

De gemeente heeft ContourdeTwern gevraagd om te kijken hoe het Dorpsnetwerk in Hilvarenbeek versterkt kan worden op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij staan voor een sociaal Hilvarenbeek waarin mensen zichzelf en elkáár helpen.

Marie-Jeanne Zuidervaart maakt zich hier sterk voor. Samen met een team van vrijwillige buurtondersteuners helpt ze mensen en buurten bij het oplossen van kleine en grote vragen en zorgen. Met de juiste middelen, contacten en bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Samen zorgen we dat we op deze manier voor krachtige buurten . Waar het voor jong en oud fijn wonen is, en kleine en grote zorgen gedeeld kunnen worden. Want, wij doen het nooit alleen.

Hoi! Ik ben Marie-Jeanne Zuidervaart

Marie-Jeanne is sociaal werker bij ContourdeTwern. Al een paar jaar is ze werkzaam in Hilvarenbeek in de rol van dorpsondersteuner.

Samen met enthousiaste vrijwilligers zorgen we dat iedereen mee kan doen.

Marie-Jeanne, dorpsondersteuner Hilvarenbeek

Waar kun je haar vinden?:
Vrijthof 11, 5081 CA Hilvarenbeek – er is een inloop op di. en do. van 9 – 12 uur.

Telefoon nummers: 013 505 8319 / 06 83168873
Email: mariejeannezuidervaart@contourdetwern.nl

En natuurlijk ook via Facebook en Instagram

De buurtondersteuners

Je kunt bij de buurtondersteuner terecht voor al je vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Kleine én grote vragen!

De buurtondersteuners

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er op uit!

Samen wandelen geeft energie. Wil je graag wandelen maar je zoekt gezelschap? We kunnen je in contact brengen met verschillende wandelinitiatieven.

Samen koffie drinken is gezelliger!

Zoek je gezelschap voor de koffie, wil je bijpraten over je kinderen, het nieuws of andere zaken? We zoeken met je mee voor een leuke plek of ontmoeting.

Mantelzorger

Zorg je voor je partner omdat hij/zij bijvoorbeeld dementerend is of niet meer zo mobiel? Buurtgenoten kunnen zo af en toe wat zorgtaken overnemen. Zo kun je eens zorgeloos gaan biljarten, winkelen of naar de kapper!

Ongerust of bezorgd?

Hoor je vaak geschreeuw of hoor je wel eens iets vallen bij de buren? Heb je er een naar gevoel over? Neem gerust contact op met de Buurtondersteuner. Zij zal je signaal discreet behandelen.

Meedoen? Graag!

Heb jij zo af en toe wat tijd over en wil je graag iets doen voor de mensen in jouw straat of buurt? Heb jij groene vingers of wil je graag een keer rijden voor iemand? Welkom!

Meehelpen of hulp nodig?

Voor elkaar, met elkaar, door elkaar, samen zorgen voor een fijne straat of buurt.

Onze partners

Contact

Adres:
Vrijthof 11
5081 CA Hilvarenbeek

Inloop:
Dinsdag- en donderdagmorgen van 9 – 12 uur.

Telefoon nummers:
013 505 8319
06 83168873

Email:
mariejeannezuidervaart@contourdetwern.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram