Gilze | Rijen

Gilze | Rijen

Jongerenwerk

Bij het jongerenwerk in Jongerencentrum A16 kun je terecht met al je vragen én om je talent te ontwikkelen. De jongerenwerkers van R-Newt organiseren voor en met jongeren diverse activiteiten in het jongerencentrum of in de gemeente Gilze en Rijen. Heb jij nieuwe ideeën of initiatieven? Dan ben je altijd welkom om deze ideeën met ons uit te werken. Alle informatie over R-Newt (locatie A16) kun je vinden op de website.

Telefonisch infopunt en Dorpsteams

De professionals van ContourdeTwern, IMW Breda, IMW Tilburg en MEE West-Brabant werken samen in een Dorpsteam. Op een centraal telefonisch infopunt kunnen de inwoners van Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen hun vragen stellen. Medewerkers met kennis van verschillende zaken nemen hier de telefoon op. Zij weten welke ondersteuning er geboden wordt in de gemeente en zorgen dat de vraag snel op de juiste plek terecht komt. 

Telefonisch infopunt: 088 605 0 605
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00u – 13.00u

De inloopspreekuren van de Dorpsteams starten op 6 januari 2020 op verschillende locaties in iedere gemeente. Hier zijn inwoners van harte welkom met vragen. Als u een hulpvraag heeft, kunt u hier terecht. De exacte locaties en tijden van deze Dorpsteams worden binnenkort toegevoegd aan deze informatie. Lees meer over het telefonisch infopunt en de Dorpsteams>>