Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Buurtcentra gefaseerd open

18 mei 2020

De buurthuizen en wijkcentra van ContourdeTwern gaan komende weken gefaseerd en op beperkte schaal open. De maatregelen volgen op de herziene richtlijnen van het RIVM en het kabinet en zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanuit het RIVM. Open inloop, spontaan bezoek en groepsactiviteiten zijn in ieder geval tot 1 juli niet mogelijk; bezoek op afspraak wel.
Lees verder

Buurtwerk dordrecht

13 mei 2020

Buurtwerk Dordrecht kom je op allerlei plekken in Dordrecht tegen. Onze Buurtwerkers staan altijd open voor een gesprek en jouw vragen.
Lees verder

NIEUW! De Digitale Beursvloer

06 mei 2020

Op 23 april jongstleden is de digitale beursvloer gelanceerd. De digitale beursvloer is een plek waar coronahulp- en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar komen!
Lees verder

Waalwijk tijdens coronacrisis

29 april 2020

Waalwijk biedt (aanvullende) aangepaste diensten in deze tijd. Bel, app of mail ons wijkpunt. We kijken samen met u wat er aan de hand is, wat u nodig heeft en wie u daarbij het beste kan helpen. Zeker in deze bijzondere periode willen we dat niemand alleen is.
Lees verder

Ook in Corona-tijden...

08 april 2020

Ook in corona-tijden staan we voor u klaar:

ContourdeTwern coördineert met behulp van vrijwilligers praktische hulp zoals boodschappen doen, het regelen van een maaltijd, hond uitlaten of andere kleine klusjes. Maar natuurlijk zijn wij er ook voor sociaal contact.
Lees verder