Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Stagiair: Vrouwennetwerk 4women

Augustus (datum in overleg) Maandag & woensdag Andere dagen in overleg , Tilburg Noord Lees verder

Stagiair dorpsondersteuning, Informele Zorg (maatjesproject) en mantelzorgondersteuning

In overleg In overleg. Bij voorkeur minimaal twee dagen per week waarvan minimaal één dag op een maandag, dinsdag of donderdag, Berkel-Enschot | Udenhout

Wil jij jezelf graag breed ontwikkelen in het sociale werkveld? Wij bieden een gevarieerde stage met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij werken veel samen met bewoners- en vrijwilligersgroepen (zowel individueel als groepsgericht) en netwerkpartners op het gebied van zorg en welzijn. Een klein, gezellig team om in te werken en te leren. 

Lees verder

Stagiair R-Newt Kids Tilburg-Noord

1 september 2019 16-32 uur, Tilburg Noord

Durf jij echt contact te maken en kun jij verder kijken dan een eerste indruk? Heb je affiniteit met cultuur, religie en verschillende leefstijlen? In Tilburg-Noord bieden we een veelzijdige stage in een levendige wijk met vele uitdagingen rondom armoede, taal, participatie, burgerschap en ouderbetrokkenheid. Een wijk waar mensen elkaar ontmoeten, waar organisaties veel samenwerken, waar veel wordt georganiseerd, waar extra geld naartoe gaat vanuit de gemeente, maar ook een wijk waar nog niet iedereen zijn plekje of elkaar kan vinden. En daar zijn wij voor, want ook in Noord staat niemand er alleen voor.

Lees verder

Wil jij activiteiten begeleiden in Tilburg-Noord?

september 2019 16-24 uur, Tilburg Noord

Team Tilburg-Noord zoekt een enthousiaste hbo-stagiair voor 16-24 uur per week ter ondersteuning van activiteiten.

Lees verder

Zoek jij uitdaging in het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling?

september-oktober 2019 5 uur per week (eventueel aan te vullen met nadere opdracht), Tilburg Zuid

Wil jij kinderen uit een multiculturele focuswijk helpen in hun ontwikkeling met leuke uitdagende activiteiten? Meld je dan voor deze stage waarin je veel zelfstandig aan de slag gaat, samen met andere stagiaires.
Wij bieden je met regelmaat ondersteuning in je (praktijk)leerproces.

Lees verder