Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

22 januari 2020

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Foto's nieuwjaarsborrel

21 januari 2020

Een geslaagde avond!
Lees verder

Wethouder op bezoek

20 januari 2020

Onder het genot van verse broodjes praatte wethouder Stefanie Vatta van Oisterwijk donderdag 9 januari gezellig bij met wijkbewoners bij de wijklunch in De Pannenschuur. De wijklunch heeft als doel om mensen met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden en door gezellig samen te eten eenzaamheid te verminderen.
Lees verder

Kom luisteren

15 januari 2020

Kom luisteren naar de versjes van Lars
Lars van der Werf, bekend van o.a. Versjes van Lars komt naar Bibliotheek Boxtel tijdens de week van de Poëzie. Op zaterdag 1 februari zal hij zijn bekende versjes voordragen. Op zaterdagmiddag 1 februari is dichter en schrijver Lars van der Werf te gast bij Bibliotheek Boxtel. Van 14.00 tot 16.00 uur zal hij versjes en gedichtjes voordragen. Kom luisteren, relaxen en inspiratie opdoen. Versjes van Lars is vrij toegankelijk.
Lees verder

Nieuwe coördinator

14 januari 2020

Per 1 januari 2020 heeft het Alzheimer Café Tilburg een nieuwe coördinator. Yvonne de Weerd nam het stokje over van Ria Feiter die deze functie 10 jaar heeft vervuld en voor velen een bekende spil was in het Alzheimer Café. Ria blijft als vrijwilliger actief binnen het team.
Lees verder