Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Buurtbuhne

21 november 2019

Kerstmatinee Muziekvereniging Andara & Souvenir Jeugdkoor
Zondagmiddag 22 december 15:00 uur verzorgen Muziekvereniging Andara met hun gasten Souvenir Jeugdkoor een traditioneel kerstconcert in MFA De Symfonie te Tilburg Noord.
Het belooft een sfeervolle middag te worden met traditionele en sprankelende kerstmelodieën uit binnen- en buitenland. Orkest en koor zullen ook samen enkele werken ten gehore brengen te weten: Away in a Manger, Midden in de Winternacht, White Christmas en So this is X-Ma
Lees verder

Dag van de Mantelzorg succes

14 november 2019

Op zondag 10 november vierden we de landelijke Dag van de Mantelzorg. In Tilburg werden de mantelzorgers in MFA de Symfonie in het zonnetje gezet
Lees verder

Nieuwe website INZET078!

05 november 2019

ContourdeTwern werkt binnen INZET078!, het expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Dordrecht, samen met lokale organisaties en kernpartners Vivenz en MEE Plus. INZET078! biedt advies, ondersteuning en tips aan zowel (potentiële) vrijwilligers als organisaties.
Lees verder

De Nieuwe Stede facebook

30 oktober 2019

Een van de invullingen van het meer wijkgericht werken uit zich in de verandering van de aanpak op facebook. In het verleden waren we met ContourdeTwern in Tilburg Zuid actief onder de naam ContourdeTwern zuid west maar we zijn nu druk bezig om de facebookpagina meer wijkgericht in te richten en de naam te veranderen naar de naam van het Wijkcentrum namelijk: Wijkcentrum de Nieuwe Stede.
Mocht je ons nog niet volgen op facebook dan nodigen we je van harte uit om dat te gaan doen.
Lees verder

Thuisadministratie Jeruzalem

29 oktober 2019

Nieuw inloopspreekuur Thuisadministratie in buurthuis Jeruzalem: op woensdag in de oneven weken van 10.00 tot 11.00 uur. En kunt u niet op de woensdagochtend, dan bent u natuurlijk van harte welkom op een van de andere spreekuren van de Thuisadministratie. Kijk hiervoor op www.thuisadministratie.info of bel 013 549 86 46.
Lees verder