Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

King King Heyhoef Bacikstage

05 april 2019

KING KING werd eerder al eens gekroond tot ‘Beste blues-rock band van de wereld’, maar hier nemen zij geen genoegen mee. Voor de leden van deze band is het einde voorlopig nog lang niet in zicht.
Lees verder

Taalhuis op Oisterwijkse markt

05 april 2019

Taalhuis biedt tweede kans om beter te leren lezen, rekenen en computeren
Volwassenen die beter willen leren lezen, rekenen of computeren, kunnen zich melden bij het Taal-huis. Elke dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur zitten in Tiliander vrijwilligers klaar om u te woord te staan.

Lees verder

Veilge haven voor Lenin

02 april 2019

Ook dit jaar biedt Tilburg als Shelter City een ‘veilige haven’ aan een mensrechtenverdediger die in zijn eigen land wordt bedreigd en wordt tegengewerkt. De komende maanden is Lenin uit Nepal te gast. Lenin is 31 jaar. Nog jong zou je zeggen tot je hoort wat hij allemaal al heeft meegemaakt.
Lees verder

Zonder gedoe vrij

22 maart 2019

Gun mantelzorgers een week vrij per jaar, zonder gedoe
Magazine Margriet en MantelzorgNL pleiten ervoor dat mantelzorgers tenminste één week per jaar mantelzorgvrij kunnen zijn – en dat zonder regelgedoe.
Lees verder

Ondertekening Bijeen Heusden

21 maart 2019

De vier samenwerkende partijen ContourdeTwern, MEE, Farent en GGD ondertekenden op woensdag 20 maart een overeenkomst waarin is vastgelegd hoe zij gezamenlijk hun activiteiten gaan uitvoeren in 2019 en 2020. In de gemeente Heusden is het ‘sociale domein’ bekend als BIJEEN.
Lees verder