Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Nieuwe partners Menss Tilburg

Menss heeft nieuwe partners

10 oktober 2019

Iedereen hoort graag ergens bij, wil het liefst meedoen in de maatschappij. Soms lukt dat door omstandigheden even niet. Het samenwerkingsverband Meedoen en Sociale Stijging (Menss) zoekt en kijkt met je mee naar wat jij zou willen of kunnen en sluit daar op aan. Onlangs sloten drie nieuwe partners zich bij het netwerk aan: Broodje aap & linke soep, Stadstuinderij Piushaven en Sociaal Krachtig 013 (SK013).
Lees verder

Jongereninspraak in Oisterwijk

10 oktober 2019

R-Newt zorgt ervoor dat óók jongeren in de gemeente Oisterwijk een stem krijgen. Zo vond er op dinsdag 8 oktober een adviessessie plaats in Het Oude Raadhuis. Om 18:30 ‘s avonds kwam een groep jongeren tussen de twaalf en twintig jaar samen om hun ideeën te delen met een aantal verantwoordelijken van de gemeente.
Lees verder

Beleid: gezondere wijkcentra

08 oktober 2019

ContourdeTwern is een organisatie met een maatschappelijke missie. ContourdeTwern heeft een omgeving waar gezonder en duurzamer eten gemakkelijk is. We vinden het belangrijk dat het aanbod binnen de wijkcentra gezonder en duurzamer is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze bezoekers.
Lees verder

VrijwilligersbedankT 2019

08 oktober 2019

Ook dit jaar ontvangen vrijwilligers uit de Gemeente Tilburg een bedankje voor hun belangeloze inzet voor de stad en haar inwoners. In een speciaal daarvoor ingerichte webshop kunnen vrijwilligers een presentje uitzoeken. Dit jaar is de webshop geopend van 5 november tot en met 16 december. De tegoedbon is tot en met 31 januari 2020 te verzilveren.
Lees verder

Logo Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg: 10 nov

07 oktober 2019

U zorgt intensief voor een ander. Alle waardering daarvoor. De Dag van de Mantelzorg is een mooie gelegenheid om even op adem te komen, tijd voor uzelf te nemen en andere mantelzorgers te ontmoeten. Namens de gemeente Oisterwijk zetten wij op deze dag de mantelzorgers uit onze gemeente in het zonnetje.
Lees verder