Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Volg ons op Facebook

14 februari 2019

Benieuwd wat wij in Waalwijk allemaal organiseren? Via onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van alle activiteiten.
Lees verder

WeHelpen OntmoetingsPunt

13 februari 2019

WeHelpen is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en die mevrouw uit je straat. Met het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond, vervoer naar het ziekenhuis, gezelschap houden en nog veel meer. Om de hulpvragen beter in beeld te krijgen, gaan we in Stadstuin Theresia en wijkcentrum Het Spoor starten met WeHelpen Ontmoetingspunten (WOP).
Lees verder

Seniorenswing in Boemel

13 februari 2019

Na een succesvolle try-out is het nu elke eerste woensdag van de maand Seniorenswing in de Boemel. Dat er genoeg 55+'ers zijn die ook doordeweeks zin hebben in een verzetje, bleek 12 december wel. Zo’n 65 dansliefhebbers, afkomstig uit alle delen van Tilburg, bevolkten de dansvloer en genoten van hun verzoeknummers.
Lees verder

De Syrische cultuur

07 februari 2019

Wijkcentra ’t Sant en De Poorten staan maand lang in het teken van Syrië
In de wijken Het Zand en Oud-Noord wonen mensen uit wel 101 verschillende culturen. Dit levert een boeiende mix op van uiteenlopende tradities, gewoontes, verhalen en films. Daar-om staat in de wijkcentra ’t Sant en De Poorten regelmatig een andere cultuur centraal.
Lees verder

Vingerafdruk van verdriet

07 februari 2019

Inleiding: Dit is de titel van een klein boekje door Manu Keirse dat op menig nachtkastje ligt en dat een mooie gift is voor iedereen die een kind, een broer of zus, de partner, een ouder, een vriend of een droom verliest.
Locatie: Tiliander, Spoorlaan 82c Oisterwijk
Lees verder