Stages Leren bij ContourdeTwern

wat zoek je?

welke doelgroep?

waar zoek je?

Op zoek naar een ‘Wereld’-stage?

Februari 2021 In overleg, bij voorkeur minimaal 20 uur per week, Tilburg

Switch stimuleert mensen om een bijdrage te leveren aan een duurzame en rechtvaardige wereld. Hier én daar, nu én in de toekomst. 

Voor het ontwikkelen, plannen en uitvoeren van onze projecten zoekt Switch een enthousiaste stagiair (m/v) met minimaal HBO-niveau. 

Stage eventueel in combinatie met sociaal-cultureel werk in de wijk.

Lees verder

Op zoek naar een sociale communicatiestage?

in overleg 24-32 uur, Tilburg

Voor de afdeling Communicatie & Marketing (C&M) zoeken wij een energieke, initiatiefrijke meewerkstagiair(e) die van aanpakken weet. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, sociaal is, een goede dosis humor heeft en van nature nieuwsgierig is. Je zit in het tweede of derde jaar van de studie communicatie, multimedia design of een soortgelijke opleiding op hbo-niveau. Affiniteit met sociaal werk is een pre, interesse hierin een must.

Lees verder

Bij ons mag jij verhalen vertellen!

in overleg 12-16 uur, Tilburg

Voor het team Vrijwilligers Tilburg zoeken wij een creatieve, initiatiefrijke stagiair(e) die van aanpakken weet. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, sociaal is, een goede dosis humor heeft en van nature nieuwsgierig is. Je studeert communicatie, journalistiek multimedia design of een soortgelijke opleiding op mbo of hbo-niveau. Affiniteit met vrijwilligerswerk is een pre, interesse hierin een must.

Lees verder

Stage bij R-Newt Kids | Jongerenwerk: MATTIE

1 februari 2020 (later kan ook) 10-32 uur, Tilburg 3 West, Tilburg Zuid

Iedere leerling in het basis- en voortgezet onderwijs is gebaat bij een prettige en veilige schoolperiode. Een prettige en soepele overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs speelt hierbij een belangrijke rol. Wanneer deze schoolperiode en overgang positief verlopen, heeft dat direct invloed op de schoolprestaties en het ontwikkelen van de School Skillz (studieloopbaancompetenties).  

Het Mattie-project richt zich op het verbeteren van de overgangsfase tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Daarbij heeft het project ook als doel om intrinsieke motivatie bij jongeren voor onderwijs te verhogen en om belangrijke componenten rondom studieloopbaan te versterken (bijv. sociale vaardigheden en inzicht in leerstijl en –proces). 

Lees verder

Stagiair R-Newt Kids Thuis

september 2021 20-32 uur per week, Tilburg

Wil je je pedagogische kwaliteiten ook eens in de thuissituatie inzetten? Eén-op-één contact met ouder en kind achter de voordeur, diversiteit en preventieve inzet waarbij spel en plezier voorop staat? Solliciteer dan voor een stage bij Spel aan Huis in het team Gezinsondersteuning.

Lees verder