Spring naar content
Bel ons adviespunt:
(013) 549 86 46

Dit betekent dat in die periode onze wijk- en buurtcentra na 17:00 uur alleen open zullen zijn voor reguliere dienstverlening aan inwoners. 

De bar en het horecagedeelte zijn dan gesloten. Grote recreatieve activiteiten na 17:00 uur, zoals een dans- of filmavond, line dance en bingo kunnen niet doorgaan. Dit geldt ook voor repetities en optredens op het gebied van kunst- en cultuur. 

Tot 17:00 uur blijven onze centra open voor alle activiteiten. Bezoekers zijn welkom met een mondkapje. Onze ruimtes zijn ingericht op 1,5 meter tussenruimte. Wanneer voor uw activiteit een coronatoegangscheck geldt, blijft dit gelden. 

Heeft u vragen over uw activiteit, neem dan contact op met uw centrum coördinator. Het verplaatsen van activiteiten vanwege coronaregels heeft niet onze voorkeur.  

Helaas hebben wij soms minder medewerkers en vrijwilligers beschikbaar als gevolg van de maatregelen en/of ziekte. Hierdoor kan het zijn dat er in het uiterste geval een activiteit niet kan doorgaan. Wij doen er alles aan om binnen de mogelijkheden die we hebben u van dienst te zijn. We vragen om uw begrip en medewerking. Ook wij doen het liever ‘nooit alleen’. Samen komen we verder!  

AdviesPunt    

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met het AdviesPunt. Dit centrale meldpunt is er voor de inwoners uit álle zestien werkgebieden van ContourdeTwern. Het AdviesPunt is op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar.