Waalwijk Nieuws

Binnen enkele minuten: geluk

30 oktober 2020

Kun je binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie opdoen? Inge Jager laat het je ervaren in de workshop 'Klein geluk' voor mantelzorgers op 10 november 2020.
Lees verder

Klein Geluk voor Mantelzorger

30 oktober 2020

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.
Lees verder

Buurthuizen blijven open

21 oktober 2020

Wij(k)dienstencentra Bloemenoord & Zanddonk blijven open
De buurthuizen blijven open, maar natuurlijk wel met de nodige maatregelen. Zo houden we het voor iedereen veilig! Hieronder vind je veel gestelde vragen rondom de maatregelen in de panden. Heb je een vraag die hieronder niet wordt beantwoord? Neem dan contact op met een van onze collega’s door te bellen naar 0416 760 160.
Lees verder

Beweegaanbod gebundeld in gids

07 oktober 2020

John van den Hoven, wethouder sport van Gemeente Waalwijk overhandigde het eerste exemplaar van de GO Fit beweeggids aan mevrouw Smolders, die even daarvoor samen met buurtgenoten deelnam aan een les cognitieve fitness. De beweeggids bundelt al het sport- en beweegaanbod in gemeente Waalwijk dat zich richt op senioren.


Lees verder

Samen thuis in de zomer 2020!

07 juli 2020

Meer mensen dan ooit zullen de hele zomerperiode thuis doorbrengen. Voor al die mensen organiseren we activiteiten waarmee we van de zomer een feestje gaan maken!
Lees verder