Tilburg Reeshof Nieuws

Corona-PROEF

04 januari 2021

Een van de vrijwilligers uit Oisterwijk, schreef haar positieve ervaringen op in corona-tijd. Een verhaal wat veel mensen steun kan geven. En te mooi om niet te delen. Wat een mooi talent heeft zij!
Lees verder

Opa en oma gezocht Reeshof

25 november 2020

Twee zusjes en een broertje van 2, 4 en 6 jaar oud uit de Reeshof willen graag een opa en een oma. Met een opa en oma willen ze grapjes maken, in de speeltuin spelen, ravotten, spelletjes doen en pannenkoeken bakken.

Wilt u hun nieuwe "opa en oma" zijn? Neem dan contact op voor meer informatie en/of aanmelding. #nooitalleen
Lees verder

Binnen enkele minuten: geluk

30 oktober 2020

Kun je binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie opdoen? Inge Jager laat het je ervaren in de workshop 'Klein geluk' voor mantelzorgers op 10 november 2020.
Lees verder

Klein Geluk voor Mantelzorger

30 oktober 2020

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.
Lees verder

Coronaperiode Tilburg

12 oktober 2020

ContourdeTwern is in de afgelopen weken druk bezig geweest met het maken van een Coronarapportage Tilburg. In deze terugblik op de afgelopen maanden laten we zien hoe belangrijk de buurt- en wijkcentra zijn in deze barre tijden, maar ook hoe belangrijk tal van andere mooie en bijzondere initiatieven zijn. Vele honderden, duizenden Tilburgers zijn actief, ook in dit Corona-tijdperk. En waar nodig staan onze sociaal werkers, jongerenwerkers en beheerders van de buurt- en wijkcentra voor hen klaar.
Lees verder