Oisterwijk Nieuws

Corona-PROEF

04 januari 2021

Een van de vrijwilligers uit Oisterwijk, schreef haar positieve ervaringen op in corona-tijd. Een verhaal wat veel mensen steun kan geven. En te mooi om niet te delen. Wat een mooi talent heeft zij!
Lees verder

Mantelzorgcompliment afhalen

23 november 2020

Een cadeautje voor u zelf!

Zorgt u intensief voor uw partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Grote kans dat u mantelzorger bent. En daar hebben wij ontzettend veel waardering voor.


Lees verder

Taalhuis Oisterwijk

19 november 2020

In de gemeente Oisterwijk wonen ongeveer 1100 mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven. Daardoor lopen ze tegen allerlei alledaagse dingen aan. Ongeveer tweederde van deze groep mensen is in Nederland geboren en getogen. Door allerlei verschillende redenen kunnen ze onvoldoende lezen en schrijven. Om te horen hoe dit is, heeft het Taalhuis een Taaltocht uitgezet in het centrum van Oisterwijk.
Lees verder

Aangepast dank je wel!

12 november 2020

Dinsdag 10 november was het de dag van de mantelzorg. In heel het land zijn in de week van 10 november activiteiten voor mantelzorgers. We staan in deze week stil bij alle mantelzorgers, die zorgen voor iemand die zij lief hebben. Dat zorgen lijkt vanzelfsprekend. Mantelzorgers zelf vinden het ook vaak maar gewoon wat ze doen. Maar dat is het zeker niet, het is juist bijzonder! Dat merken we telkens weer als we met mantelzorgers in gesprek zijn.
Lees verder

High tea in Westend een succes

05 november 2020

Er kan niet meer samen gegeten kan worden in De Coppele. Tijd voor iets nieuws!
Lees verder