Goirle l Riel Nieuws

Corona-PROEF

04 januari 2021

Een van de vrijwilligers uit Oisterwijk, schreef haar positieve ervaringen op in corona-tijd. Een verhaal wat veel mensen steun kan geven. En te mooi om niet te delen. Wat een mooi talent heeft zij!
Lees verder

Kerstattenties in Goirle

24 december 2020

De huidige lockdown beperkt contacten en zorgt ervoor dat veel mensen een gevoel van eenzaamheid en vaak ook angst ervaren. Eenzaamheid en behoefte aan contact zijn het afgelopen jaar toegenomen, merkt ook team Goirle en Riel. Op dinsdag 22 december deelden de collega's samen met zeven vrijwilligers kerstpakketjes uit aan hulpvragers van informele zorg in Goirle en Riel. De attentie is bedoeld om mensen een hart onder de riem te steken én het telefonisch contact onderling te stimuleren.
Lees verder

Binnen enkele minuten: geluk

30 oktober 2020

Kun je binnen enkele minuten, rust, nieuwe energie of inspiratie opdoen? Inge Jager laat het je ervaren in de workshop 'Klein geluk' voor mantelzorgers op 10 november 2020.
Lees verder

Klein Geluk voor Mantelzorger

30 oktober 2020

Mantelzorg in coronatijd, dat is voor veel mantelzorgers extra lastig en brengt vaak de nodige zorgen met zich mee. Op de Dag van de Mantelzorg willen we onze mantelzorgers natuurlijk graag in het zonnetje zetten. Dit gaan we doen door het organiseren van een GRATIS WEBINAR.
Lees verder

Samen thuis in de zomer 2020!

07 juli 2020

Meer mensen dan ooit zullen de hele zomerperiode thuis doorbrengen. Voor al die mensen organiseren we activiteiten waarmee we van de zomer een feestje gaan maken!
Lees verder