Haaren

Steunpunt vrijwilligers en mantelzorg

ContourdeTwern in de gemeente Haaren

Ouderenwerk
Het ouderenwerk van ContourdeTwern behartigt de belangen van ouderen. ContourdeTwern werkt hiervoor samen met lokale groepen en instellingen die actief zijn binnen wonen, welzijn en zorg. Het ouderenwerk maakt deel uit van de regioketen Dementie en het Alzheimercafé ’t Groene Woud. U kunt de ouderenwerker ook benaderen voor advies op maat bij vragen over wonen, welzijn en zorg. 

Steunpunt Mantelzorg
“Je kiest niet voor mantelzorg, het overkomt je.” Herkent u dit? Zorgt u ook voor een naaste met een ziekte of een beperking? Het Steunpunt Mantelzorg biedt hulp en ondersteuning. 

Steunpunt Vrijwilligerswerk
Het Steunpunt Vrijwilligerswerk koppelt mensen die een leuke klus zoeken aan organisaties en verenigingen die vrijwilligers willen inzetten. Daarnaast biedt het Steunpunt informatie en advies over alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk. Het Steunpunt ondersteunt burgerinitiatieven op de gebieden welzijn, leefbaarheid en zorg. Kijk voor vrijwilligersklussen, tips, cursussen en trainingen op HaarenEEN. Tel.: 06 126 155 62

Jongerenwerk R-Newt
Het jongerenwerk is waar de jongeren zijn: op straat, op school of bij evenementen. Vanuit dit contact activeert en ondersteunt het jongerenwerk de jongeren bij zaken rondom school, werk en vrijetijdsbesteding. 

  • Mail: denny@r-newt.nl  

Dagbesteding Haaren, Helvoirt en Esch
Ouderen uit Haaren, Helvoirt en Esch willen doorgaans zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Zelf je eigen zaken regelen is immers een groot goed. Maar juist als je ouder wordt is het niet altijd even makkelijk om onder de mensen te blijven. In Helvoirt en Esch beginnen we daarom iets nieuws: Dagje thuis. Lees hier meer over de dagbesteding.