Weduwen en weduwnaars Dongen terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

Verder na een overlijden.
Als uw partner overlijdt, is dat een ingrijpende gebeurtenis. U ontvangt dan mogelijk steun van familie, vrienden of anderen in uw naaste omgeving. Na verloop van tijd kan deze aandacht afnemen. Als u behoefte heeft aan contact, kunt u terecht bij de koffie-inloop van ContourdeTwern.

Wat houdt de koffie-inloop in?

Bij de koffie-inloop ontmoet u andere mensen, die ook een naaste zijn verloren. Tijdens deze bijeenkomst kunt u uw verhaal kwijt en biedt u elkaar een luisterend oor. Alles waar u behoefte aan heeft kan en mag ter sprake komen. Er- en herkenning staan centraal. De koffie-inloop wordt verzorgd door een medewerker van ContourdeTwern en vrijwilligers. Deze vrijwilligers hebben zelf een verlies doorgemaakt en kunnen u uit ervaring helpen. Misschien vindt u het prettig om mensen te ontmoeten en uw ervaring te delen. Dan is de koffie-inloop wellicht iets voor u.

Vindt u het prettig als er iemand op bezoek komt?

Misschien bent u nog niet toe aan de koffie-inloop en heeft u liever dat er iemand bij u op bezoek komt. In dat geval kan één van onze vrijwilligers bij u thuiskomen om te praten over uw verlies. Zo kunt u in een kleiner verband ondersteuning krijgen.

Wat kunnen we verder voor u betekenen?

Uw behoeften staan bij ons centraal. Wilt u op termijn samen gaan wandelen? Een themabijeenkomst over verlies organiseren? Of heeft u een ander idee? We helpen u graag op weg.

Contactgegevens

Contact ContourdeTwern Dongen
Telefoonnummer 0162 314 138
E-mailadres infodongen@contourdetwern.nl