INZET078! terug naar overzicht

Voor Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Woon je in Dordrecht, ben je vrijwilliger of heb je zin om vrijwilligerswerk in Dordrecht te gaan doen? Bij INZET078! kun je terecht voor leuke vacatures en advies op maat: welke vrijwilligerswerk past bij jou? Ook met andere vragen over vrijwillige inzet helpen we je graag.

Voor alle Dordtenaren

INZET078! ondersteunt ook organisaties die met vrijwilligers werken. Dit doen we door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning bij:

  • Werving en selectie
  • Vrijwilligersbeleid
  • Vrijwilligersovereenkomsten
  • Trainingen (voor organisaties en vrijwilligers)

INZET078! is er, als centrum vrijwillige inzet, voor alle Dordtenaren. Wij koppelen (potentiƫle) vrijwilligers aan organisaties, en informeren, adviseren en ondersteunen beide groepen. We maken ons sterk voor een passend aanbod voor iedereen. Vast, flexibel, langdurig, projectmatig; vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Wij zoeken naar de juiste match tussen organisatie en vrijwilliger.

Wie zijn wij?

ContourdeTwern, MEE Plus en Vivenz zijn bestuurlijke partners binnen INZET078!. Zij werken intensief samen met de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en Stichting MBO Dordrecht. Ook andere partijen kunnen zich aanmelden.

Caroline van der Mijle, Karin Bakker en Margriet Aalberts zijn adviseurs voor INZET078!. Zij zijn voor zowel vrijwilligers als organisaties het eerste aanspreekpunt.

Meer informatie

Meer weten over INZET078!? Bekijk de website >

Contactgegevens

Contact Team INZET078!
Telefoonnummer 078 206 30 02
E-mailadres info@inzet078.nl