Steunpunt Vrijwilligerswerk Loon op Zand terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Iedereen heeft een talent, groot of klein. Als vrijwilliger kun je iets extra’s betekenen voor de samenleving. Maar vrijwilligerswerk betekent ook veel voor jezelf. Je ontmoet nieuwe mensen, werkt in een team en gaat nieuwe uitdagingen aan.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk koppelt mensen die een leuke klus zoeken aan organisaties en verenigingen die vrijwilligers willen inzetten. Daarnaast biedt het Steunpunt informatie en advies over alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk. Het Steunpunt ondersteunt burgerinitiatieven op de gebieden welzijn, leefbaarheid en zorg.

Wat is het Steunpunt Vrijwilligerswerk?

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is er voor iedereen die op zoek is naar passend vrijwilligerswerk waar hij of zij blij van wordt. Wanneer je op zoek bent naar vrijwilligerswerk, gaan we samen op zoek naar wat het beste past bij je wensen en talenten. We hebben goede kennis van de soorten vrijwilligerswerk die er zijn en kunnen helpen met het leggen van contact met de juiste organisaties.  

Daarnaast zijn we er ook voor vrijwilligersorganisaties, of organisaties die veel met vrijwilligers werken. Met hen kunnen we kijken hoe zij hun vacatures het beste kunnen neerzetten, hoe ze vrijwilligers kunnen werven en waar ze aan kunnen denken bij het ondersteunen van hun vrijwilligers. Wanneer je als organisatie met vrijwilligers werkt, kun je altijd een beroep op ons doen. We komen graag eens kennis maken! 

De vacaturenbank

Eén van de manieren waarop we organisaties en vrijwilligers bij elkaar kunnen brengen is via de digitale Vrijwilligersvacaturebank. Hierop zijn vacatures voor vrijwilligerswerk te vinden van een groot aantal organisaties. We helpen met het plaatsen van de vacature, of juist met het vinden van de vacature die het beste bij je past als vrijwilliger. Uiteraard kun je ook zelf een kijkje nemen op de vacaturebank en direct contact opnemen met de vacature waar je oog op valt. 

Contactgegevens

Contact Sanne Staals
Telefoonnummer 06-83692809
E-mailadres sannestaals@contourdetwern.nl