Steunpunt Vrijwilligerswerk Oisterwijk terug naar overzicht

Iedereen heeft een talent, groot of klein. Als vrijwilliger kunt u met uw talent iets extra's betekenen voor de samenleving.

Maak het verschil

Via het Steunpunt Vrijwilligerswerk Oisterwijk vindt u de klus die bij u past en bij de tijd die u hiervoor hebt. Het vrijwilligerspunt adviseert en bemiddelt ook naar organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Op de vrijwilligersvacaturebank Midden-Brabant vindt u uitdagende vrijwilligersklussen én kunt u vacatures plaatsen. Wilt u liever dat iemand met u mee kijkt? Kom dan naar Spoorlaan 82g.

Vrijwilligersacademie Oisterwijk

ContourdeTwern coördineert de Vrijwilligersacademie.

De Vrijwilligersacademie biedt een breed trainings- en scholingsprogramma aan voor vrijwilligers en mantelzorgers. Hieraan werken verschillende Oisterwijkse organisaties en de gemeente Oisterwijk mee. Op deze manier doen ze iets terug voor iedereen die zich zo hard inzet voor een ander. ContourdeTwern brengt het aanbod en deelnemers bij elkaar.

De activiteiten zijn over het algemeen gratis, of er wordt een bescheiden bijdrage in de kosten gevraagd. Kijk op de website van vrijwilligersacademie Oisterwijk wat er voor jou bij is. Via deze website kun je je ook aanmelden of inschrijven voor een van de activiteiten.

Inloop spreekuur

Iedere donderdag gratis inloop spreekuur van 10.00 uur -12.00 uur