VrijwilligersInformatiePunt (VIP) Dongen terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Vrijwilligerswerk is voor iedereen! Of je wel of geen betaalde baan hebt, wel of niet gestudeerd hebt, oud of jong, man of vrouw bent. Vrijwilligerswerk is zo breed en divers dat er voor iedereen leuke klussen beschikbaar zijn. Als vrijwilliger kun je iets extra's betekenen voor de samenleving. Maar vrijwilligerswerk betekent ook veel voor jezelf. Je ontmoet nieuwe mensen, leert in een team werken en gaat nieuwe uitdagingen aan.

Vanuit een passie

Zoeken naar vrijwilligerswerk is een stuk makkelijker via het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP). Samen zoeken we een klus die past bij uw interesse en bij de tijd die u hieraan wilt besteden. Kijk eens op de Vrijwilligersvacaturebank voor het aanbod of volg ons op social media. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken of binnen lopen tijdens de inloopuren. Vervolgens bespreken we wat u van vrijwilligerswerk verwacht en kijken we de vacatures door. U bent nooit verplicht om meteen een keuze te maken.

Voor uw organisatie

Vrijwilligers vinden voor uw organisatie? Ook dit is gemakkelijker via het VIP. Het VIP heeft een databank van alle mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen. Wij helpen organisaties en bedrijven bij het creĆ«ren van aantrekkelijke vrijwilligersvacatures en geven advies en tips over zaken die van belang zijn voor (het werken met) vrijwilligers.

Openingstijden

In Dongen vind je ContourdeTwern in De Cammeleur. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk? Loop dan gerust binnen; je vindt ons op de eerste etage. Of neem contact op met Ingrid van Oosterhout, via 0162 314 138.

Contactgegevens

Contact ContourdeTwern Dongen
Telefoonnummer 0162 314 138
E-mailadres infodongen@contourdetwern.nl