Steunpunt Vrijwilligerswerk Goirle terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Iedereen heeft een talent, groot of klein. Als vrijwilliger kunt u iets extra’s betekenen voor de samenleving. Maar vrijwilligerswerk betekent ook veel voor uzelf. U ontmoet nieuwe mensen, werkt in een team en gaat nieuwe uitdagingen aan.

Vrijwilligerswerk vinden dat bij u past, is een stuk gemakkelijker via het Steunpunt Vrijwilligerswerk. U kunt een afspraak maken in Goirle.
ContourdeTwern werkt in Riel samen met het dorpscollectief. Zij hebben een spreekuur op donderdag van 13.00-14.00 uur.

U kunt ook de Vrijwilligersvacaturebank raadplegen of de website WeHelpen.

Organisaties kunnen ook terecht bij het steunpunt. Er is een databank met de gegevens van mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen.  We kunnen helpen om een aantrekkelijke vrijwilligersvacature op te stellen.  Tevens adviseren we bij het formuleren en toepassen van vrijwilligersbeleid dat past bij uw organisatie of vereniging. Daarnaast geven we bedrijven tips en adviezen voor maatschappelijk ondernemen.

Heeft u een idee of plan voor uw buurt of gemeente?  Dat dragen wij een warm hart toe. Om uw initiatief van de grond te krijgen, kunt u soms wat hulp gebruiken. Wij volgen het proces van idee tot plan en uitvoering, en geven graag tips en advies op momenten dat u dat wenst.

Contactgegevens

Contact Marleen van Esch
E-mailadres marleenvanesch@contourdetwern.nl
Contact ContourdeTwern Goirle | Riel
Telefoonnummer 013 534 91 91
E-mailadres infogoirle@contourdetwern.nl