Taalhuis Loon op Zand terug naar overzicht

Voor Volwassenen

In de gemeente Loon op Zand hebben ongeveer 2000 mensen moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of het omgaan met de computer. Ben of ken jij iemand die hier graag bij geholpen wil worden? Wij helpen je graag op weg.
Je vindt de Taalhuizen in onder meer Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Waalwijk, Loon op Zand en Heusden.

Kom naar het Taalhuis

Het Taalhuis is er voor iedereen die (beter) wil leren lezen en schrijven, leren rekenen of wil leren werken met de computer. De ondersteuning van het Taalhuis is gratis.

Binnenkort zal in Loon op Zand een Taalhuis worden geopend. Als je langskomt dan gaan we met je in gesprek om samen de juiste weg te vinden om je te helpen. Wil je je als vrijwilliger inzetten dan ben je ook van harte welkom. We kunnen je dan de weg wijzen waar je je kunt inzetten om mensen te helpen met taal, rekenen of omgaan met de computer.

Taalhuizen worden opgezet door het Taalnetwerk Midden-Brabant, een samenwerking tussen Bibliotheek Midden-Brabant, Theek 5, ROC Tilburg | School voor Educatie en Inburgering, MST| Mensen in beeld houden, ContourdeTwern en Stichting Lezen en Schrijven.

Op dit moment is er nog geen spreekuur. Heb je toch een vraag of wil je informatie? Neem dan contact op met de Taalhuiscoƶrdinator (zie contactgegevens). Of kijk voor meer informatie over het Taalhuis op deze website >

Contactgegevens

Contact Melissa Maes
Telefoonnummer 06 822 95 096
E-mailadres loonopzand@taalhuismb.nl