Upgrade-acties terug naar overzicht

Voor Jongeren

Upgraden is een bijzonder programma voor jongeren. Je kunt met de hulp van Switch echt een positieve bijdrage aan de wereld leveren. Dat is nog eens ‘Upgraden.’

Upgraden!

Upgrades zijn zichtbare, positieve, maar vooral ludieke publieksacties door jongeren. De Upgraders bedenken zelf een actie die echt iets bijdraagt aan de Sustainable Development Goals. Kort en krachtig,  en een zichtbare bijdrage aan een eerlijke, duurzame en sociale wereld, daar gaat het om. Niet alleen praten over een betere wereld maar vooral om DOEN!
Het programma laat jongeren ervaren dat het leuk is om een positieve bijdrage aan onze wereld te leveren. Van elke Upgrade maken de jongeren zelf een aansprekend filmpje. Bekijk de filmpjes op www.upgraden.nu
Upgrades zijn voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Ze kunnen ingezet worden bij het voortgezet en hoger onderwijs, jongerenwerk, scoutinggroepen, sport- en studentenverenigingen. Kortom, overal waar jongeren aanwezig zijn.
Enthousiast? Switch is altijd op zoek naar groepen jongeren die zelf een Upgrade willen uitvoeren.
Het project is onderdeel van het meerjarige programma ToekomstAtelier dat Switch/ContourdeTwern uitvoert in het kader van Een Wereld Te Winnen.

Contactpersoon: Saskia Peeters, saskiapeeters@contourdetwern.nl