Dierbaar Maatje terug naar overzicht

Kosten gratis
Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

DIERBAAR MAATJE; een vrijwilliger mét hond komt op bezoek! ContourdeTwern is met deze activiteit gestart in de Reeshof en rolt Dierbaar Maatje nu uit over de rest van Tilburg.

Zoek jij een dierbaar maatje?
Geniet jij ook altijd zo van het contact met een hond? Maar kun je zelf niet (meer) voor een huisdier zorgen? Geef je op voor Dierbaar Maatje. Je krijgt dan wekelijks een uurtje gezelschap van een getrainde vrijwilliger met een hond!

Jullie bespreken samen hoe dit bezoek wordt ingevuld: wandelen, de hond borstelen of lekker knuffelen en spelen. De bezoeken zijn gratis en bieden volop plezier, ontspanning, liefde, beweging en aandacht. Voor jou én voor de hond en zijn baasje.

Woon je in Tilburg, zelfstandig of thuis bij een ouder/verzorger? Dan kom je in aanmerking voor Dierbaar Maatje.

Neem voor meer informatie contact op met ons AdviesPunt:
013 549 86 46 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur)
adviespunt@contourdetwern.nl

Met jouw hond op bezoek bij een buurtgenoot
Ben jij die enthousiaste vrijwilliger met een goed gesocialiseerde hond? Kun je wekelijks een uur op bezoek gaan bij een (kwetsbare) buurtgenoot? Word dan Dierbaar Maatje!

Voor bijvoorbeeld eenzame mensen en mensen met een (lichamelijke of psychische) beperking is contact met dieren stimulerend en vreugdevol. Wanneer mensen zelf niet (meer) voor een huisdier kunnen zorgen, is regelmatig bezoek van een vrijwilliger met hond een lichtpuntje in de week. Zet jij je hiervoor in? Het levert jou ook veel op!

Neem voor meer informatie contact op met ons AdviesPunt:
013 549 86 46 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur)
adviespunt@contourdetwern.nl

NB: Voor je aan de slag gaat, volg je een training.

Contactgegevens

Contact Evelyne Hemelaar
Telefoonnummer 06 572 65 570
E-mailadres evelynehemelaar@contourdetwern.nl