Huiskamers 55+ terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

De meeste 55-plussers willen graag geregeld even de deur uit, andere mensen ontmoeten of meedoen aan leuke activiteiten. In Tilburg kan dat in een Huiskamer voor 55-plussers in het wijkcentrum in de buurt of wat verder weg. Er zijn Huiskamers en andere ontmoetingsgroepen voor mensen met diverse achtergronden.

Ontmoetingsgroepen voor mensen met diverse achtergronden

In de Huiskamer komt een vaste groep 55-plussers bij elkaar voor een gezellige ochtend, middag of dag. Je kunt er een kopje koffie of thee drinken, een praatje maken of een spelletje doen. Soms wordt er een uitstapje georganiseerd, of komt er iemand wat vertellen over een interessant onderwerp.

De begeleiding is handen van een sociaal werker van ContourdeTwern en vrijwilligers.

Het aanbod is zeer gevarieerd. Naast algemene Huiskamers 55-plus zijn er Huiskamers voor Caribische, Turkse en Marokkaanse ouderen, dagbesteding voor mensen met een (geestelijke) beperking, trefpunten, en Huiskamer De Ontmoeting waarin senioren met brede interesses onder meer diverse thema‚Äôs bespreken. Iedereen kan zich dus thuis voelen  in het wijkcentrum.

Meer informatie geven de sociaal werkers in het wijkcentrum in de buurt. Of kijk op deze website bij de activiteiten van uw wijkcentrum.