Luister- en Vertelgroep terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

Een verhaal voorlezen kan een hele wereld oproepen... een wereld vol geuren en kleuren. Speciaal opgeleide vrijwilligers lezen korte verhalen of gedichten voor en brengen een gesprek daarover op gang. Daarbij is er ook ruimte voor eigen verhalen.

Luister- en Vertelgroep

Een verhaal voorlezen kan een hele wereld oproepen... een wereld vol geuren en kleuren. Dat is wat we doen in de Luister- en Vertelgroep. Aan de hand van teksten, boekfragmenten, gedichten, columns of krantenartikelen rondom een gekozen thema, worden verhalen voorgelezen door onze vrijwilligers. 

Wilt u uw ervaringen, herinneringen en verhalen delen met anderen? Het samenzijn en het luisteren naar verhalen kan veel herinneringen oproepen en vanuit deze herinneringen ontstaan weer nieuwe verhalen. Wanneer wij verhalen met elkaar uitwisselen, ontstaat vanzelf een gesprek.

Voor wie? 
De Luister - en Vertelgroep is er voor iedereen. Een aantal groepen zijn met name op senioren gericht. U kunt van tevoren even informeren wat de leeftijden van de deelnemers van groep zijn.  

Waar?
De Luister- en Vertelgroepen (in het verleden ook wel bekend als “luisteren in je leunstoel”) vinden plaats op verschillende plekken in Tilburg. U bent van harte welkom. Deelname is kosteloos.

Contactgegevens

Contact Kitty Lumens
Telefoonnummer 013 542 57 29
E-mailadres kittylumens@contourdetwern.nl