Resto-013 terug naar overzicht

Voor Volwassenen, Jongeren, Kinderen, Senioren

Resto-013 verzorgt gezellige diners in de wijk. Er wordt onder leiding van een ervaren kok door vrijwilligers gekookt met verse ingrediënten. Resto-013 is gericht op samen eten en ontmoeten en biedt entertainment en soms ook nuttige tips over bijvoorbeeld omgaan met geld.

Heb jij zin om een hapje te komen eten?

Het driegangenmenu kost €7 voor reguliere volwassen, €4 voor volwassenen die deelnemen aan de meedoenregeling of kunnen aantonen een inkomen onder het wettelijke sociaal minimum te hebben en €2 voor volwassenen die een geldige pas van de Voedselbank of het Quiet Netwerk hebben. Kinderen tussen 0 en 12 jaar betalen de helft van de prijs van de volwassene waar zij bij horen. 

Resto-013 is op maandag en donderdag in MFA Het Kruispunt (aanvang diner om 18.00) en op zaterdag in MFA De Poorten (aanvang diner 17.30).
In MFA de Symfonie kun je op dinsdag en donderdag (aanvang diner om 18.00) en op vrijdag (aanvang diner om 17.30) terecht. Op dinsdag en donderdag wordt er samengewerkt met RIBW.

Reserveren is noodzakelijk en kan via www.resto-013.nl, via 0900 - 900 3030 of via de inschrijflijst aan de receptie van het betreffende wijkcentrum.