Netwerk voor blinden en slechtzienden Tilburg terug naar overzicht

Kosten gratis
Voor Senioren, Volwassenen

Het Tilburgse Netwerk van blinde en slechtziende mensen organiseert iedere week een contactmiddag en geeft een nieuwsbrief uit. Zowel jong als oud is van harte welkom!

Netwerk voor blinden en slechtzienden Tilburg

Gezellige middag. Het Tilburgse Netwerk voor blinden en slechtzienden heeft elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige middag in het Rode Kruisgebouw aan de Leonard van Vechelstraat 2 in Tilburg (Besterd). Mensen met een visuele beperking kunnen elkaar daar ontmoeten en aangepaste spelletjes of andere activiteiten doen. Ook is er regelmatig een informatiebijeenkomst. De toegang is altijd gratis.

Let op: vanaf 7 november verhuist de ontmoetingsmiddag naar wijkcentrum de Baselaer (Hoefstraat 175). Op 24 oktober wordt het 30-jarig jubileum nog gevierd in het Rode Kruisgebouw, daarna worden alle spullen verhuisd naar de Baselaer.

Nieuwsbrief. Het Netwerk verzorgt drie keer per jaar een Nieuwsbrief met informatie voor blinden en slechtzienden en hun partners. De Nieuwsbrief gaat ook naar organisaties voor wonen, zorg en welzijn. Doel daarvan is dat zij in hun voorzieningen optimaal rekening houden met blinden en slechtzienden.

Website en Facebook. Het netwerk voor blinden en slechtzienden heeft voortaan ook een eigen website (www.nbstilburg.nl) en een Facebookpagina (www.facebook.com/blindslechtziendTilburg).

Contactgegevens

Contact Jannie Haverkamp
Telefoonnummer 013 542 16 64
E-mailadres janniehaverkamp@contourdetwern.nl