Mantelzorgondersteuning Alphen-Chaam terug naar overzicht

Voor Jongeren, Senioren, Volwassenen

Lange tijd zorgen voor iemand in je omgeving die ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is: steeds meer mensen doen het. En anders ken je vast wel iemand die mantelzorger is voor zijn of haar partner, voor vader of moeder, voor een kind, een ander familielid of een goede bekende. Deze onbetaalde zorg is erg belangrijk en geeft vaak ook veel voldoening. Maar de mantelzorger kan met vragen te maken krijgen. Bijvoorbeeld over regelingen en voorzieningen, hulp bij het huishouden, professionele zorg en financiën. Ook kan mantelzorg geestelijk en/of lichamelijk zwaar worden. Bijvoorbeeld doordat de zorg erg intensief wordt of doordat je er lange tijd alleen voor staat.

Je staat er niet alleen voor

ContourdeTwern Alphen-Chaam helpt je bij het vinden van antwoorden en vragen en bij het aanpakken van problemen. Wij organiseren ook bijeenkomsten waar je andere mantelzorgers kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en waar je even kunt bijkomen. En als de mantelzorg te zwaar wordt, kunnen vrijwilligers deze zorg even overnemen. Zij geven je de ruimte om iets voor uzelf te doen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op. We komen persoonlijk thuis bij je kennismaken en denken graag met je mee. Samen komen we verder.

Contactgegevens

Contact Alma Patist
Telefoonnummer 06 102 67 086
E-mailadres almapatist@contourdetwern.nl