Beursvloer Tilburg terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar met als doel om gezamenlijk projecten te realiseren met een maatschappelijke meerwaarde. Zo tonen bedrijven hun maatschappelijke betrokkenheid en kunnen maatschappelijke organisaties hun wensen realiseren. De Beursvloer in Tilburg wordt ieder jaar in de maand oktober georganiseerd.

Bedrijven zetten hun expertise of middelen in om de beoogde doelen op een professionele manier te realiseren. Aan de andere kant ervaren de maatschappelijke organisaties hoe zij vanuit hun achtergrond iets kunnen betekenen voor bedrijven. Het partnership biedt beide partijen de voldoening van wederzijdse versterking. Het bedrijf geeft invulling aan betrokkenheid bij de samenleving en bevestigt op die manier haar sociale reputatie.

Voor medewerkers is de samenwerking een kans om ervaring op te doen in een nieuw werkterrein en competenties te ontwikkelen. Ze doen nieuwe inzichten op die een positieve impuls betekenen voor hun persoonlijke bewustzijn en vaardigheden.

Meer weten? Kijk op de website van Beursvloer Tilburg. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de intermediair MBO van ContourdeTwern.

In 2020 vond de 15e editie van De Beursvloer voor de 1e keer digitaal plaats Dagelijks waren zo’n 100 plaatselijke organisaties actief. Van deze organisaties had 89% een match!

Bekijk hier welk partners de beursvloer tot een succes maakte

Foto's 2018

Bekijk foto's

Contactgegevens

Contact Albert Rusch
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres albertrusch@contourdetwern.nl