Maatschappelijk Betrokken Ondernemen terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen

MBO staat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Steeds meer bedrijven, scholen en instanties tonen hun maatschappelijke betrokkenheid door hun bijdrage te leveren aan vrijwilligerswerk. ContourdeTwern bemiddelt, ondersteunt en begeleidt uiteenlopende vrijwilligersprojecten die bijdragen aan deze manier van ondernemen.

Raad van Advies van Betrokken Ondernemers

Het netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Bedrijven.

Middels een partnercontract verbinden bedrijven zich aan de activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in Tilburg. Met dit unieke contract wordt het bedrijf in staat gesteld lokale projecten te realiseren met een duidelijke maatschappelijke meerwaarde. Daarnaast maakt het bedrijf met dit contract de organisatie van bekende MBO-activiteiten mede mogelijk, zoals Beursvloer Tilburg, de grootste maatschappelijke Beursvloer van Nederland (inmiddels in meer dan 120 steden).

Partners dragen Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een warm hart toe. Als partner zet je jouw bedrijf op de kaart als een maatschappelijk betrokken organisatie. Met dit contract maak je het  mogelijk om MBO in Tilburg aan te jagen en verder te ontwikkelen en krijg je een uniek pakket met diensten, specifiek voor jouw bedrijf.

Hier vind je een overzicht van alle partners >

Contactgegevens

Contact Albert Rusch
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres albertrusch@contourdetwern.nl