Tilburgs Maatje terug naar overzicht

Als Tilburgs Maatje word je gekoppeld aan een kwetsbare Tilburger. Een Tilburger die bij je past en die je met regelmaat ziet. Iemand die je bijvoorbeeld kunt helpen met taal. Of je ondersteunt een gezin, door inzet van jouw persoonlijke ervaringen. Maar op de koffie gaan bij een eenzame oudere of iemand helpen met de administratie behoort ook tot een van de vele mogelijkheden. We maken een match met iemand die écht past bij jouw wensen. Meer weten? Bel dan naar ons adviespunt op 013 549 86 46.

Vrijwilligers Henny Zetteler en Angelique Schoenmakers vertellen over hun ervaringen als Tilburgs Maatje
Vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor een ander. Dat doe je ook echt voor jezelf. Je krijgt er ook dus heel veel voor terug.
Henny Zetteler
Wat er vooral leuk aan is, is dat je samen een band opbouwt en contact hebt met iemand. Eigenlijk gewoon door er te zijn en aandacht te geven al heel veel voor mensen kunt betekenen.
Angelique Schoenmakers

Een Tilburgs Maatje nodig?

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken of wil je graag meer gezelschap? Een Tilburgs Maatje biedt uitkomst.

Je krijgt hulp van familieleden, vrienden, buren of andere naasten. Als dit niet genoeg is, geeft een Tilburgs Maatje je een extra steuntje in de rug. Het Maatje komt bij je op bezoek en heeft daarbij oog voor de dingen die je goed kunt of graag doet. Hij of zij zoekt met jou naar de activiteiten en mogelijkheden in jouw omgeving, zodat je het in de toekomst weer zelf kunt.

Contactgegevens

Contact adviespunt@contourdetwern.nl AdviesPunt ContourdeTwern
Telefoonnummer 013 549 86 46